Projektingenjör med intresse för hmsq till trafikverket i Luleå 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur växer och därför söker vi en Projektingenjör till Luleå – vill du vara med och bidra? Har du ett stort inre driv och motiveras av eget ansvar och samarbete med andra? Vi söker dig med ett stort intresse inom området HMSQ (hälsa, miljö, säkerhet och kvalitet) som självständigt vill ansvara över varierande och spännande projekt! Sök redan idag, urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Trafikverkets räkning en projektingenjör till verksamhetsområdet HMSQ (hälsa, miljö, säkerhet och kvalitet) i Luleå. I rollen som projektingenjör kommer du arbeta nära erfarna kollegor och tillsammans vara med och utveckla samt stötta arbetet inom HMSQ-området.

Som konsult på Trafikverket får du möjlighet att utvecklas i en miljö med högt tempo och arbetsuppgifter som ger dig möjlighet att utvecklas i rollen som projektingenjör.

ARBETSUPPGIFTER

Som projektingenjör kommer du främst att arbeta med risk- och tillämpningsuppföljningar. Det inkluderar allt från intern revision till att se över Trafikverkets olika processer.

Utöver det kommer du även att

* Rapportera i systemet Synergi (Trafikverkets system för tillbud och olyckor)
* Granska projektplaner
* Delta och dokumentera under HSMQ-möten, riskworkshoppar och rondplanering

Tjänsten passar dig som är intresserad av att arbeta i en snabbt växande och spännande verksamhet. Kontoret i Luleå präglas av medarbetare med olika specialistområden och en god gemenskap.

VI SÖKER DIG SOM

* Har civilingenjörs- eller högskoleingenjörsexamen inom industriell ekonomi eller mot kvalitet

* Goda språkkunskaper i både engelska och svenska detta då kommunikationen såväl internt som externt sker på engelska och svenska

Det är meriterande om du har erfarenhet inom kvalitetsområdet sedan tidigare.

Som person är du självgående där du gärna axlar eget ansvar och självständigt driver arbetet framåt. Du kommer gärna med förbättrings- och lösningsförslag där ditt personliga driv är viktigt för att ta egna initiativ samt se till att leverera i tid. Ditt arbete präglas av noggrannhet och vi ser gärna att du har ett intresse för kvalitet och vill jobba inom HSMQ området. Vidare är du kommunikativ och är bra på samarbete då mycket dialog kommer ske med projektledare.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Mitten av augusti
* Omfattning: Heltid, fram till årskiftet
* Placering: Luleå

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Myndigheten arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. De bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverket utvecklar och förvaltar smart infrastruktur i samverkan med andra aktörer för att underlätta livet i hela Sverige.

Antal tjänster

1

Adress

Academic Work, Renmarkstorget 10, 90326 Umeå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Academic Work, Renmarkstorget 10, 90326 Umeå
Senaste dag: 2018-08-10
AMS-ID: 7806603

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.