Projektledare / byggledare till Luleå 22 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Swecos projektledare erbjuder management- och projektledartjänster för alla typer av projekt och verksamheter. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnader samt infrastrukturprojekt.

I Luleå byggs det som aldrig förr, staden växer och kompetensbehovet är stort. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, förändra och uppleva. Du vill framåt. Det vill vi med. Vi får in många spännande uppdrag i vår växande region och söker fler medarbetare till vårt kontor i Luleå. Just nu söker vi konsulter inom projektledning. Vi vill jobba med de bästa eller de som har en strävan mot att utvecklas till att tillhöra de bästa och mest efterfrågade resurserna på marknaden.

Din kommande roll

Vi söker medarbetare som kommer att arbeta inom: Projektledning, Byggledning och Projekteringsledning. Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. För att trivas hos oss tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsexamen inom samhällsbyggnad eller motsvarande. Det är meriterande att ha flera års erfarenhet från entreprenad- eller konsultverksamhet samt att kunna hantera stora projekt.

Dina egenskaper

Du är engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill bidra till en hållbar samhällsutveckling. Vi ser också att du är strukturerad och kan organisera samt bidrar till teamets trivsel. Det är viktigt att du är kommunikativ och bra på att samarbeta samt har lätt att etablera kundkontakter och är affärsinriktad.

Sweco erbjuder

Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Du får möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Hos oss uppmuntras du att ta egna initiativ och styra ditt arbete samtidigt som du får stort eget ansvar för dina uppdrag, kunder och affärer.

Välkommen med din ansökan! Urval för intervju sker löpande.

Kontaktperson

Peder Enoksson
Gruppchef Luleå
072-587 91 89 

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Antal tjänster

1

Adress

SWECO AB, Västra Varvsgatan 11, 97324 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: SWECO AB, Västra Varvsgatan 11, 97324 Luleå
Senaste dag: 2019-07-05
AMS-ID: 8276332

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.