Haparanda stad söker en erfaren projektledare / byggledare 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Haparanda är spännande. Vi har ett unikt samarbete med tvillingstaden Torneå vilket ger oss 32 000 invånare och gränslösa möjligheter. Här möts svenska och finska språken och kulturerna, gränshandeln, älven, havet och en livlig ström av människor.
Vi gillar våra medarbetare och värnar om en bra arbetsmiljö genom att erbjuda friskvårdssatsningar och en rökfri arbetstid. Du har goda möjligheter till utveckling och bra förmåner.    

Kommunledningsförvaltningen tar initiativ och driver kommunens strategiarbete, erbjuder medborgarna god service, driver en effektiv och ekonomisk förvaltning med en god personalpolitik, följer upp resultat och sammantaget stimulera till en offensiv utveckling. Kommunledningsförvaltningen har till uppgift att förverkliga de mål och inriktningar kommunstyrelsen har.

Kommunledningsförvaltningen/tekniska enheten förvaltar Haparandabostäders fastighetsbestånd och Haparanda kommuns fastigheter, gator, parker, VA/avfall och Haparanda värmeverk.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som vill vara med och påverka Haparanda Stads framtid och utveckling. Vi tror att du är engagerad och bidrar till en lärande organisation. Du delar med dig av din kunskap samt har viljan att utvecklas. Du är samarbetsvillig och arbetar ansvarsfullt och noggrant. Du är stresstålig, tar egna initiativ och är en social person. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär projekt- och byggledning av små och stora byggnadsprojekt för Haparanda kommun, samt Stiftelsen Haparandabostäder. Din roll är i huvudsak att vara entreprenörernas kontaktperson och följa entreprenadernas utförande, vilket innebär att du ansvarar för byggmöten, projektens ekonomi och budget, miljö- och kvalitetsdokumentation samt kontakt med konsulter.

Du kommer även att kalla till och leda möten med kommunala verksamheter för framtagande av förstudier på om- och tillbyggnader. Detta innebär enklare projektering, upprättande av förfrågningsunderlag, byggnadsinventeringar samt kalkylering.

Du kommer att vara placerad i Haparanda Stadshus och ha hela kommunen som arbetsfält.

 

Kvalifikationer

Du har mångårig yrkeserfarenhet inom området och teknisk högskole- eller universitetsutbildning inom bygg- och anläggningsteknik eller annan likvärdig utbildning. Alternativt utbildning från 4-årigt tekniskt gymnasium.

Du har arbetat som projektledare, byggledare eller platschef för husbyggnadsentreprenader.

Du kan uttrycka dig väl i svenska i både tal och skrift

Körkort med lägst förarbehörighet B är ett krav.

Anställning

Vi kommer att tillämpa provanställning på 6 månader.

Antal tjänster

1

Adress

Kommunledningsförvaltningen, Tekniska verksamheten, Teknisk administration, Torget 9, 95331 Haparanda

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Kommunledningsförvaltningen, Tekniska verksamheten, Teknisk administration, Torget 9, 95331 Haparanda
Senaste dag: 2019-03-13
AMS-ID: 8151830

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.