Projektledare till investeringsprojekt 7 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vill du arbeta som projektledare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Inom verksamhetsområdena Investering och Stora Projekt arbetar vi med allt från planläggning och byggnation fram till öppning för trafik. Hos oss får du en unik möjlighet, med stort eget ansvar, att kunna jobba med såväl mindre investeringsprojekt som med mångmiljardbyggen. Alla projekt har sin komplexitet, sina utmaningar och sina intressenter, svenska eller internationella. Genom våra affärer och i samverkan med andra kan vi, som en ledande beställare, också påverka branschen och utvecklingen av hållbara lösningar och smart infrastruktur. Du arbetar i en miljö som kännetecknas av en mix av bakgrunder, kunskaper och erfarenheter. Vi är öppna för nya idéer och perspektiv – och inspirerar varandra till bra prestationer. Vi skapar samhällsnytta – och utvecklingsvägar för dig!

Vi behöver fler projektledare eftersom vi har fått ett utökat uppdrag att utveckla infrastrukturen i Norr- och Västerbotten. Vi har en projektvolym på ca 2-2,5 miljarder per år fram till år 2021.       

Projektledare till investeringsprojekt

Som projektledare hos oss gillar du att arbeta mot mål och tydliga resultat. Du ansvarar för ett eller flera projekt vilket innebär hela kedjan från planering, budget, avtal till genomförande och uppföljning. Du leder en projektgrupp med specialister, konsulter och entreprenörer och du samarbetar med olika parter och intressenter under projektets olika skeden. Hos oss har du bra möjligheter att utvecklas, både genom ökat ansvar i form av olika komplexa projekt, men även i din yrkesroll. Vi delar hela tiden erfarenheter, förbättrar våra arbetssätt och tänker nytt. Som stöd i din kompetensutveckling finns också ett sammanhållet program för projektledare med erfarenhetsutbyten och utbildningar. Allt med ambitionen att utveckla såväl dig som vår verksamhet. Som en stor organisation finns det inom Trafikverket också mycket goda möjligheter om du, på sikt, vill utforska nya områden och roller.

Vi söker dig som

  • är projektledare, uppdragsledare, arbetsledare eller liknande
  • har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) med teknisk inriktning eller annan bakgrund kompletterad med en gedigen erfarenhet från projektledning och/eller branscherfarenhet som vi bedömer som likvärdig
  • har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
  • har körkort för personbil

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet av projekt inom samhällsutveckling exempelvis väg- eller järnvägsprojekt
  • har kunskaper i konsult- och entrepreunadjuridik

Som person drivs du av att leverera resultat som bidrar till att vi når våra mål och skapar nytta i samhället. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt och, tillsammans med andra, driver du utveckling, även den digitala, genom att ta initiativ, inspirera och engagera. Du bygger förtroende för vår verksamhet genom att kommunicera tydligt, vara lyhörd och visa tillit till andra.

Antal tjänster

5

Adress

Trafikverket, Rödavägen, 78189 Borlänge

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 5
Län/Ort:
Adress: Trafikverket, Rödavägen, 78189 Borlänge
Senaste dag: 2019-05-05
AMS-ID: 8253016

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.