Projektmedarbetare 8 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Förvaltningen Samhällsbyggnad arbetar för ett attraktivt och hållbart samhälle för invånare, besökare och näringsliv. Vi har cirka 300 medarbetare inom samhällsplanering och kompetensförsörjning. Staben är förvaltningschefens stöd för ledning, styrning och kontroll av förvaltningen. Staben har drygt 10 medarbetare med olika specialistkompetenser. För närvarande bedrivs ett förvaltningsövergripande tvåårigt utvecklingsprojekt, SAM 2020.

Arbetsuppgifter                                               

Projektmedarbetare i projektet SAM 2020 är en tillfällig förstärkning under 2018 för att kartlägga och dokumentera delar av förvaltningens kärnprocesser. Du arbetar i ett team som har som uppdrag att ta fram processbaserade informationshanteringsplaner. Processkartläggningen är en viktig del av grundarbetet för detta.

För att kunna utföra arbetet bör du vara strukturerad och analytisk, kunna leda och entusiasmera en grupp samt ha en förmåga att sätta dig in i och förstå den aktuella verksamheten. Kompetensmässigt bör du vara kunnig inom processkartläggningar och informationshantering.

Rollen kräver en stor dialog och samverkan med andra funktioner inom förvaltningen.

Kvalifikationer

Du har relevant utbildning på högskolenivå, gärna inom arkivvetenskap, statsvetenskap eller systemvetenskap, eller annan utbildning /erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig. Kunskap inom offentlig rätt är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet såsom samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga att planera och strukturera arbetet.

Övrigt

Tidsbegränsad anställning september-december 2018

Två tjänster

Ytterligare information

Jennie Lehtipalo, Stabschef 070-621 69 23

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-12

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Antal tjänster

2

Adress

Piteå Kommun, Svartuddsvägen 1, 94185 Piteå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: Piteå Kommun, Svartuddsvägen 1, 94185 Piteå
Senaste dag: 2018-08-12
AMS-ID: 7796098

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.