Provtagare till Fysikaliska laboratoriet 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om företaget / verksamheten

Fysikaliska laboratoriet arbetar med provtagning, provberedning och analysering av LKAB:s produkter, ett arbete som sker i hela produktionskedjan ovan jord. Vi arbetar mot både interna och externa kunder, så som samarbetspartners inom gruvbranschen och forskningsvärlden. Avdelningen består i dagsläget av 7 st medarbetare under en produktionschef.

Om tjänsten

Som provtagare är dina främsta arbetsuppgifter att hämta in prover från produktionen, förbereda dessa för analys samt även viss del matematiskt analysarbete. Ditt arbete är uppdragsstyrt och därmed mycket varierande i perioder kopplat till provtagningskampanjer. Arbetsområdet är brett och sker i samtliga verk i Kiruna, inomhus som utomhus. Arbetet kräver god fysik då tunga lyft, obekväma arbetsställningar och statiskt arbete förekommer i en fysiskt utmanande arbetsmiljö. Arbetstiden är förlagd på dagtid. Resor till koncernens övriga verksamhetsorter kan förekomma.

Dina kvalifikationer

Du har slutbetyg från gymnasiet, gärna med en teknisk eller naturvetenskaplig inriktning. Du är strukturerad i ditt arbete, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och ser din insats som en del av gruppens resultat. Du har lätt för att hitta lösningar, är kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbetssätt. Framförallt trivs du i en miljö där du på ett strukturerat sätt möter nya utmaningar varje dag.

Övrig information

För mer information om tjänsten, kontakta produktionschef Mattias Nilsson 0980-714 21. Välkommen in med din ansökan via länken, senast 20181216

Antal tjänster

1

Adress

LKAB, , 98186 KIRUNA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: LKAB, , 98186 KIRUNA
Senaste dag: 2018-12-23
AMS-ID: 0018-679957

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.