Psykolog till Piteå Hälsocentral 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Piteå Hälsocentral
Referensnummer: 196130

Om arbetsplatsen

Välkommen att förbättra primärvårdens arbete med psykisk ohälsa!
Piteå hälsocentral tillhör Piteå närsjukvård och är en centralt belägen hälsocentral med omkring 9 500 listade medborgare. Hos oss arbetar 40 medarbetare. Vi arbetar aktivt med att utveckla våra arbetssätt för att kunna hantera framtidens utmaningar inom primärvården. Att erbjuda patientfokuserade, snabba och värdeskapande vårdprocesser är viktigt för oss. En av våra utmaningar består i att den psykiska ohälsan ökar vilket därmed även ökar flödet av patienter till primärvården. För att möta denna utmaning behöver vi tänka nytt och hitta nya sätt att arbeta, därför söker vi nu dig som vill vara med och utveckla hälsocentralen inom området psykisk ohälsa.

Arbetsuppgifter

Arbetsområdet psykisk ohälsa är en ny funktion vid hälsocentralen och teamet är under uppbyggnad. Du kommer därmed att ha stora möjligheter att själv skapa de rätta förutsättningarna för att lyckas med ditt uppdrag och att du ska trivas med arbetet. Arbetet sker självständigt och i team med vuxna personer från 18 år och uppåt. I din roll samverkar du med övriga yrkeskategorier på hälsocentralen och andra vårdaktörer och du har ett extra nära samarbete med kurator och KBT-behandlare samt sjuksköterskan som arbetar som koordinator för psykisk ohälsa vid hälsocentralen.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med erfarenhet av kliniskt arbete med psykisk ohälsa, har goda kunskaper i diagnostik och evidensbaserade behandlingsmetoder. Du bör ha kompetens inom kognitiv beteendeterapi och eller psykodynamisk terapi. Vi lägger stor vikt vid att du har en god förmåga att vilja utveckla verksamheten och samarbetet såväl inom hälsocentralen som med andra vårdaktörer. Du är trygg i din profession samt har en god förståelse för primärvårdens syfte och arbetssätt. Du har liksom oss ett stort intresse av att skapa goda individrelationer, ge högkvalitativ vård och ett gott bemötande.  Erfarenhet från primärvård är meriterande. Som person ser vi att du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt när situationen kräver. Du är ansvarstagande, positiv och har en god värdegrund.

Anställningsfakta

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med möjlighet till personlig utveckling, stöd och reflektion.  Kontinuerlig kompetensutveckling sker enligt verksamhetens utbildningsårshjul och eventuella ansvarsområde eller personliga behov. Vi ger dig handledning för bästa resultat och en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus, välkommen till oss!

Tillträde sker enligt överenskommelse.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer?

Verksamhetschef Ronny Grundström

ronny.grundström@norrbotten.se
070-350 26 08

Enhetschef Christina Vikström
christina.vikstrom@norrbotten.se
070-240 46 10
 
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Maria Tiensuu, Psykologförbundet
maria.tiensuu@norrbotten.se
076-804 70 98
Sista ansökningsdag är den: 2018-08-05

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Prästgårdsgatan 40, 94132 Piteå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Prästgårdsgatan 40, 94132 Piteå
Senaste dag: 2018-08-05
AMS-ID: 7794962

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.