Psykologer och PTP – psykologer till Luleå Närpsykiatri 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Närpsykiatrin Luleå
Referensnummer: 196143

Om arbetsplatsen

Vuxenpsykiatrins verksamhet är indelad i Närpsykiatrin med verksamheter i Kalix, Luleå och Boden samt
gemensamma Beroendecenter, Ätstörningscenter samt Akutpsykiatrisk heldygnsvård på Sunderby sjukhus. Närpsykiatrin är en allmänpsykiatrisk verksamhet som ansvarar för att tillgodose patienternas behov av specialistpsykiatriska bedömnings och  behandlingsinsatser.

Vi har nio psykologer i  verksamhetsområdet  Luleå /Boden. Det finns ett stort utbyte och återkommande samarbete inom psykologgruppen. Arbetsplatsen erbjuder kontinuerlig handledning både med interna och externa handledare. Hos oss finns möjlighet till vidareutveckling/utbildning inom områden som gagnar verksamheten.

Arbetsuppgifter

Då ett antal av våra erfarna psykologer kommer att gå i pension inom kort söker vi psykologer till verksamheten för bedömning och utredning samt till behandling och terapi. Arbetet sker både individuellt och i team. Samverkan  med närstående och andra myndigheter samt ett nära samarbete med vårdgrannar och övriga psykiatriska verksamheter ingår i de dagliga arbetsuppgifterna. Organisationen har påbörjat ett arbete för att följa patienters väg genom vården. Med syfte att tydligare möta upp patienters behov av specialistpsykiatri.

Din bakgrund

Vi söker både legitimerade och PTP-psykologer, med ett genuint intresse av att arbeta med psykiatriskt bedömning och utredningsarbete eller med behandling och terapi. I uppdraget kommer du i kontakt med patienter med varierande behov och detta kräver att du kan arbeta självständigt men även i team. Vi värdesätter egenskaper som flexibilitet och god social kompetens.

Anställningsfakta

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
 
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer?

Enhetschef, Seija Kivilompolo, 0920-711 86
seija.kivilompolo@norrbotten.se

Psykolog Luleå Närpsykiatri, Cecilia Steinsen, 0920-715 56
cecilia.steinsen@norrbotten.se
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Psykologförbundet, Lars Jacobsson, 0923-763 37, lars.jacobsson@norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2018-09-30

Antal tjänster

5

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 5
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2018-09-30
AMS-ID: 7797793

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.