Psykologer till Luleå Närpsykiatrin 41 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Närpsykiatrin Luleå
Referensnummer: 196718

Om arbetsplatsen

Närpsykiatrin i Luleå är en allmänpsykiatrisk verksamhet som ansvarar för att tillgodose patienternas behov av specialistpsykiatriska bedömnings och behandlingsinsatser. Arbetsplatsen är belägen i centrala stan.
 
Verksamheten består av ett 60-tal medarbetare som arbetar i team bestående av olika yrkeskompetenser såsom sjuksköterskor, läkare, terapeuter, arbetsterapeuter, skötare, kuratorer, medicinsk sekreterare och psykologer. I verksamheten bedrivs olika psykologiska behandlingar, PTD, KBT, DBT, PE och ADHD-behandling i grupp. RO-DBT för överkontrollerade personer är under uppbyggnad.

Arbetsuppgifter

Som psykolog arbetar du enskilt men vi ser gärna att du även är intresserad av att bedriva och ansvara för olika gruppbehandlingar. I verksamheten arbetar för närvarande fyra psykologer som samverkar med övriga psykologer inom verksamhetsområdet Luleå/Boden/Kalix. Hos oss finns också möjlighet till vidarutveckling/ utbildning inom områden som gagnar verksamheten. Möjlighet att kombinera tjänsten med utredningsdel finns också.

Din bakgrund

Legitimerad psykolog med KBT inriktning. Meriterande om du har erfarenhet från psykiatrin. Vi söker dig som är intresserad av att utveckla och aktivt delta i arbetet med att utveckla verksamheten framåt gällande behandlingar och nya arbetssätt. Du värderar och ser nyttan av samarbete med andra och är bra på att lyssna och kommunicera. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt läggs på den personliga lämpligheten.

Anställningsfakta

Vi erbjuder två tillsvidareanställningar på heltid, dagtid med tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Rekrytering sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer?

Seija Kivilompolo, enhetschef, tfn 0920-711 86, seija.kivilompolo@norrbotten.se
 
Cecilia Steinsen Psykolog Luleå Närpsykiatri 0920-71556
Greta Hjelte Psykolog Luleå Närpsykiatri  0920-71504
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Psykologförbundet Lars Jacobsson, tfn 0923-76 337, lars.jacobsson@norrbotten.se 

Sista ansökningsdag är den: 2019-03-31

Antal tjänster

2

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2019-03-31
AMS-ID: 8097445

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.