Receptionist 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Natursköna Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland ca. 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter och naturen inpå knuten är Arvidsjaur en plats där det är enkelt att trivas. Näringslivet kännetecknas av besöksnäring och handel, träförädling, biltestverksamheter och offentlig sektor.

Receptionist vid Camp Gielas

Vikariat i drygt ett år med minst 82 % tjänstgöringsgrad. Tillträde omedelbart. Arbetet innefattar dag, kväll och helgtjänstgöring.

Arbetsuppgifterna består av sedvanligt receptionsarbete, vissa administrativa arbetsuppgifter, frukostservering, cafeteria, sporthallstider m.m. Beredskap ingår i tjänsten.

Vi söker dig som har vana av receptionsarbete. Du är mycket serviceinriktad och gästfokuserad. Arbetet ställer höga krav på stresstålighet, språkkunnighet och flexibilitet. Körkort B är ett krav. Erfarenhet av receptionsarbete är meriterande.

Körkort klass B – Bil.

Antal tjänster

1

Adress

Arvidsjaurs kommun, Storgatan 13, 93381 ARVIDSJAUR

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Arvidsjaurs kommun, Storgatan 13, 93381 ARVIDSJAUR
Senaste dag: 2018-12-04
AMS-ID: 8030575

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.