Receptionist sökes till Carion Hotel Sense! 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Har du jobbat inom reception tidigare och är ute efter ett flexibelt deltidsjobb? Då kan du vara den vi söker!

I rollen som receptionist är du ansiktet utåt och den första som besökarna ser när de kommer in på hotellet. I arbetsuppgifterna ingår det att ta emot besökare, ta emot samtal via telefon och hantera lättare administration. Du har övergripande koll på lokalerna, är flexibel och kan göra alla typer av arbetsuppgifter. Tjänsten är en deltidstjänst på ca 50% som är förlagd nattetid. Arbetstiderna är 22:30-07:30.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten ska du vara studerande eller ha annan huvudsaklig sysselsättning. Vi lägger stor vikt vid att man är gästfokuserad, noggrann och ger fin service. Vi ser gärna att du har erfarenhet av jobb i reception eller liknande arbete. Det är mycket meriterande om du har erfarnhet av bokningssystemet Cenium.

Du ska ha ett tillmötesgående sätt och förstå vikten av att alltid ha ett professionellt bemötande mot både personal och kunder. Vidare ser vi att du är snabblärd, prestigelös och lyhörd. Du trivs även i en administrativ roll där du kommer att arbeta självständigt. Du ska behärska både svenska och engelska i tal och skrift. För att vara aktuell för tjänsten ska du kunna jobba varannan vecka, 7 nätter i sträck och vara ledig 7 nätter osv.

Passar beskrivningen in på dig? Sök redan idag då intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat!

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Antal tjänster

1

Adress

StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå
Senaste dag: 2018-11-29
AMS-ID: 8012982

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.