Redovisningsansvarig, ref.nr 93 / 18 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Organisation: Ekonomienheten ansvarar för övergripande ekonomiarbete i Kalix kommun. Vårt uppdrag innebär arbetsuppgifter med kommunens budget, redovisning, uppföljning och prognosarbete, bokslut och finansiering. Vi arbetar också med uppdrag för kommunens förvaltningar. Dessutom leder och arbetar vi med de dagliga ekonomiprocesserna som leverantörs- och kundreskontra samt andra betalningar.  
 
Arbetsuppgifter: I anställningen kommer du att ha rollen att leda och ansvara övergripande för redovisning inom de dagliga processerna. I ditt uppdrag ingår att ansvara för kommunens bokslut; delårsrapport och årsredovisning. En viktig uppgift är att driva och utveckla de kommunövergripande redovisningsfrågorna och utifrån ett helhetsperspektiv effektivisera arbetet. Du är kommunens redovisningsexpert och systemansvarig för vårt ekonomisystem Redovisning och reskontra men även de system och verktyg vi använder för månadsuppföljningar och bokslutsarbete.  
 
Kompetenser:
Högskoleexamen med inriktning mot ekonomi är ett krav. Vi vill att du har god erfarenhet av upprättande av budget, bokslut, redovisning och uppföljning.
Några års arbetslivserfarenhet krävs. 
  Som person har du lätt för att kommunicera och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har mycket god samarbetsförmåga och ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Du har en stark analytisk förmåga och är proaktiv. Du är prestigelös och vill utveckla ekonomienhetens professionella kompetens på redovisningsområdet tillsammans med dina kollegor. Du har också ett intresse för ständiga förbättringar och vill bidra till att arbetssätt och processer utvecklas och effektiviseras, och för att lyckas med detta har du lätt för att skapa engagemang och delaktighet.  
 
Övrigt:
Tillsvidareanställning på heltid med tillträdesdag: 2018-09-17 eller snarast möjligt enligt överenskommelse.
Vi tar emot din ansökan t.o.m. 2018-08-10 
Din ansökan behandlas enligt personuppgiftslagen (PUL).  
Anställningen tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för redan anställd personal. 
 
Kontaktpersoner  
För arbetsgivaren: 
Jeanette Larsson, Ekonomichef, 0923-650 15.
 
För arbetstagarorganisationen: 
Benny Rönnqvist, Vision, 070-650 03 61
 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Antal tjänster

1

Adress

Kalix Kommun, Nygatan 4, 95281 Kalix

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Kalix Kommun, Nygatan 4, 95281 Kalix
Senaste dag: 2018-08-10
AMS-ID: 7799550

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.