Redovisningsassistent till OK Norrbotten 8 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Som redovisningsassistent hos oss på OK Norrbotten kommer du främst att arbeta med löpande redovisning, avstämning av huvudbokskonton och kundfakturering. Även arbetsuppgifter som arkivering och posthantering ingår. I rollen ingår också att bidra med support till verksamheten, uppföljningar, analyser och sammanställningar.

På vårt föreningskontor i Luleå arbetar sju medarbetare, av dessa ingår fyra medarbetare i det administrativa teamet och det är det teamet du som redovisningsassistent ska förstärka.

Du har slutförd gymnasial utbildning, gärna med inriktning mot ekonomi. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är van vid större transaktionsflöden. Du har god förståelse för gällande redovisningsprinciper, har arbetat i moderna ekonomisystem och är kunnig i Officepaketet, främst Excel. Erfarenhet av att arbeta med Microsoft AX är meriterande. Att du behärskar svenska och engelska är en förutsättning.

Ditt arbetssätt är noggrant och effektivt och du är duktig på att arbeta med flera arbetsuppgifter parallellt. Du tycker att det är självklart att man på en mindre arbetsplats hjälps åt och att man är beredd på att hugga i där det behövs.

Tjänsten är en visstidsanställning under perioden 2019-01-28 – 2019-03-15.

För frågor om tjänsten kontakta Administrativ chef, Mikael Havo, på 0920-247075 eller mikael.havo@norrbotten.ok.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Antal tjänster

1

Adress

OKQ8, ROBERTVIKSGATAN 3, 97241 LULEÅ

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: OKQ8, ROBERTVIKSGATAN 3, 97241 LULEÅ
Senaste dag: 2019-01-20
AMS-ID: 8099462

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.