Redovisningsekonom sökes till Kalles Bud & Transport i Norr AB 15 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Är du en person som har arbetat med redovisning eller lönehantering i några år? Vill du arbeta med ett brett spann av ekonomiskt arbete på ett välrenommerat logistikföretag? Då borde du söka denna tjänst! Välkommen med din ansökan.

Kalles Bud & Transport letar nu efter en redovisningsekonom på 50% till sin ekonomiavdelning. Som redovisningsekonom kommer du tillsammans med dina kollegor att arbeta med löpande redovisning, periodiseringar, anläggningsregister, kontoavstämning, momsredovisning, likviditetsanalys och förberedande bokslutsarbete. Du kommer även att få arbeta med lönehantering, utbetalning av löner, upprätta arbetsgivardeklarationer, kompetensregistrering och ordna med anställningskontrakt.

Du kommer i tjänsten att få god introduktion till arbetsuppgifterna och få arbeta ihop med ett mindre team som stöttar varandra i det dagliga arbetet. Tjänsten är på 50% med god möjlighet att kunna gå upp till 75%. Tjänsten är på dagtid och är tänkt att starta i början av december. Tidigare eller senare startdatum är förhandlingsbart. Kalles Bud & Transport erbjuder en spännande tjänst på ett välrenommerat logistikföretag med trevliga kollegor där du som anställd har chans att utveckla dig själv och din kunskap.

I denna tjänsten kommer du att vara anställd som konsult av StudentConsulting och arbeta exklusivt mot Kalles Bud & transport.

Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet av löpande bokföring och lönehantering. Arbetserfarenhet kan väga upp för avsaknad av formell utbildning. En utbildning inom ekonomi och redovisning är meriterande, men inte ett krav. Du bör ha kunskap inom löpande bokföring, redovisning, bokslutsarbete, lönehantering och allmänt god kännedom om ekonomiska frågor. Vi söker dig som är metodisk, ansvarstagande, analytisk och som gillar att lösa problem. Du ska kunna skriva och prata flytande svenska.

Urval och intervjuer hålls löpande. Tjänsten tillsätts så fort rätt kandidat hittats. Skicka gärna in din ansökan redan idag! Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Mattias Meyer på: mattias.meyer@studentconsulting.com. Välkommen in med din ansökan!

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Antal tjänster

1

Adress

StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå
Senaste dag: 2018-11-19
AMS-ID: 7957376

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.