Rektor Utbildningsförvaltningen Piteå kommun 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Piteå det är hit man kommer när man kommer hem.

Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång.

Piteå kommun har under de senaste åren rankats som en av Sveriges främsta skolkommuner. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv. I förvaltningen arbetar ca 1500 medarbetare med barns utveckling och lärande inom förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola, språksluss, gymnasieskola, musik och dansskola samt Svenska Balettskolan.

Utbildningsförvaltningen söker nu en rektor med placering vid Kullen/Björklunda skolenhet.

Arbetsuppgifter

Som rektor är ditt uppdrag att utveckla verksamheten utifrån nationella och kommunala mål och skapa goda förutsättningar för en bra skola. I uppdraget ingår också ett ansvar för ekonomi, personal och lokaler samt arbetsmiljö. Du kommer att ha ett nära samarbete med förskolechefer och övriga rektorer i området.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning för uppdraget samt en god pedagogisk insikt. Du ska vara förtrogen med gällande styrdokument samt vara tydlig och kommunikativ i ditt ledarskap. Det är meriterande om du har erfarenhet som rektor eller tidigare ledaruppdrag. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Körkort erfordras.

Anställning

Anställningen är tillsvidare i Utbildningsförvaltningen med ett tidsbegränsat förordnande som rektor. Tillträde 2017-08-01 eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 2018-05-28

 

Vi undanber oss all kontakt från konsulterande rekryteringsföretag.

Antal tjänster

1

Adress

Piteå Kommun, Svartuddsvägen 1, 94185 Piteå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Piteå Kommun, Svartuddsvägen 1, 94185 Piteå
Senaste dag: 2018-05-28
AMS-ID: 7732753

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.