Resurspedagog 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Natursköna Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland ca. 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter och naturen inpå knuten är Arvidsjaur en plats där det är enkelt att trivas. Näringslivet kännetecknas av besöksnäring och handel, träförädling, biltestverksamheter och offentlig sektor.

Arbetsbeskrivning: Arbete i vikariepool på Ringelskolan vilket kan innefatta jobb som lärare, förskolärare eller jobb inom fritidshem läsåret 2018/2019 tillträde 180816. Tjänsterna gäller en anställning. Omfattning på tjänsten är 80% med möjlighet till utökning utifrån behov.

Arbetsuppgifter: I vår vikariepool ingår du som ett viktigt led i vår verksamhet. Du får en tjänst på vår skola under läsåret där dagarna ser olika ut utifrån det behov som finns av vikarier på vår skola. Du bör ha kunskap och stort intresse av att arbeta i en lärande organisation där digitala verktyg ingår som verktyg i verksamheten.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad lärare, fritidspedagog eller förskollärare eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd är meriterande.

Övrigt: Enligt lagen om registerkontroll (2000:873) skall du lämna ett registerutdrag ur polisens belastningsregister.

Antal tjänster

1

Adress

Arvidsjaurs kommun, Arvidsjaurs kommun, 93381 ARVIDSJAUR

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Arvidsjaurs kommun, Arvidsjaurs kommun, 93381 ARVIDSJAUR
Senaste dag: 2018-06-26
AMS-ID: 7767093

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.