Röntgensjuksköterska Bild – och funktionsmedicin, Sunderby sjukhus 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Bild- och funktionsmedicin, Sunderby sjukhus
Referensnummer: 196137

Om arbetsplatsen

Länskliniken för Bild- och funktionsmedicin i Norrbotten bedriver radiologisk verksamhet vid fem sjukhus: Sunderbyn, Kalix, Piteå, Gällivare och Kiruna. Sunderby- och Gällivare sjukhus är akutsjukhus. Länsgemensamt
RIS/PACS. Samtliga enheter är utrustade med modern teknik. Vid samtliga sjukhus utförs konventionell röntgen, datortomografi, ultraljud och biopsier. Vid sjukhusen i Sunderbyn, Piteå och Gällivare utförs även magnetisk resonanstomografi. Enheter för mammografi finns i Sunderbyn och Piteå. Angiografi, odontologisk radiologi och
nukleärmedicin finns enbart vid Sunderby sjukhus.
 
Du som söker tjänsten som röntgensjuksköterska på Bild- och funktionsmedicin, Sunderby sjukhus får arbeta med ett trevligt arbetslag. Verksamheten är den största enheten inom länet med många modaliteter och utveckling inom området. Vi arbetar efter dagligstyrning och sätter stor vikt på förbättringsarbete. Vi är engagerade och idérika, vilket resulterar i trevlig verksamhet. Sunderby sjukhus är placerat mellan Luleå och Boden. Båda kommunerna bjuder på ett aktivt friluftsliv, idrott och kulturliv.

Arbetsuppgifter

Arbetet som röntgensjuksköterska innebär att självständigt utföra patientundersökningar och bedömningar som ligger till grund för diagnos och behandling. Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med möjligheter att utvecklas
inom din profession. Du kommer att arbeta vid enhetens modaliteter (konventionell röntgen, datortomografi, ultraljud och genomlysning).

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska. Du har god samarbetsförmåga, kunna anpassa dig till olika omständigheter och har ett självständigt arbetssätt. Du tycker om nya utmaningar och trivs i både planerad och
akut verksamhet. Du arbetar mot verksamhetens mål och vill ta ansvar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsfakta

En tillsvidareanställning, heltid, dag- och helgtjänstgöring samt jour. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Varmt välkommen med din ansökan. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen som är den 31 augusti 2018.

Vill du veta mer? Kontakta
Barbro Bjälmsjö Hökfors, Enhetschef, tfn: 0920-28 29 20, 070-531 16 03, Barbro.bjalmsjo-hokfors@norrbotten.se
Bodil Sundbom, Vårdchef, tfn: 0920-28 28 76, 072-208 57 99, Bodil.sundbom@norrbotten.se

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Carina Sundelin, Vårdförbundet, tfn: 0920-28 29 03, Karina.sundelin@norrbotten.se

Sista ansökningsdag 2018-08-31

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2018-08-31
AMS-ID: 7795561

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.