Röntgensjuksköterska till Kalix sjukhus 9 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Bild- och funktionsmedicin, Kalix sjukhus
Referensnummer: 195939

Om arbetsplatsen

Länskliniken för Bild- och funktionsmedicin i Norrbotten bedriver radiologisk verksamhet vid fem sjukhus: Sunderbyn, Kalix, Piteå, Gällivare och Kiruna. Sunderby- och Gällivare sjukhus är akutsjukhus. Länsgemensamt RIS/PACS. Samtliga enheter är utrustade med modern teknik. Vid samtliga sjukhus utförs konventionell röntgen, datortomografi, ultraljud och biopsier. Vid sjukhusen i Sunderbyn, Piteå och Gällivare utförs även magnetisk resonanstomografi. Enheter för mammografi finns i Sunderbyn och Piteå. Angiografi, odontologisk radiologi och nukleärmedicin finns enbart vid Sunderby sjukhus.
 
Du som söker tjänsten som röntgensjuksköterska i Kalix får arbeta med ett trevligt arbetslag med 14 medarbetare. Vi är glada, engagerade och idérika, vilket resulterar i en fin och trevlig röntgenavdelning. Kalix är ett samhälle med ca 16000 invånare, känt för sin löjrom och en fantastisk natur. Här har man närhet till ett rikt friluftsliv och vår vackra Kalix älv.

Arbetsuppgifter

Arbetet som röntgensjuksköterska innebär att självständigt utföra patientundersökningar och bedömningar som ligger till grund för diagnos och behandling. Du kommer att arbeta vid enhetens modaliteter. Vid enheten finns förutom konventionell röntgen, datortomografi, ultraljud och till viss del även genomlysning.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska. Som person är du lyhörd med god samarbetsförmåga och ett självständigt arbetssätt. Du ser möjligheter i förändringar och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsfakta

En tillsvidareanställning, heltid, dag- och helgtjänstgöring samt beredskap. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer?

Kontakta enhetschef Kristina Hellman, 0923-76375, 072-547 60 06, Kristina.hellman@norrbotten.se
 
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Anu Mäkitalo, Vårdförbundet, 0923-76484
Sista ansökningsdag är den: 2018-09-02

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2018-09-02
AMS-ID: 7698982

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.