Röntgensjuksköterska till Piteå sjukhus 8 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Bild- och funktionsmedicin, Piteå sjukhus
Referensnummer: 195709

Om arbetsplatsen

Länskliniken för Bild- och funktionsmedicin i Norrbotten bedriver radiologisk verksamhet vid fem sjukhus: Sunderbyn, Kalix, Piteå, Gällivare och Kiruna. Sunderby- och Gällivare sjukhus är akutsjukhus. Länsgemensamt RIS/PACS. Samtliga enheter är utrustade med modern teknik. Vid samtliga sjukhus utförs konventionell röntgen, datortomografi, ultraljud och biopsier. Vid sjukhusen i Sunderbyn, Piteå och Gällivare utförs även magnetisk resonanstomografi. Enheter för mammografi finns i Sunderbyn och Piteå. Angiografi, odontologisk radiologi och nukleärmedicin finns enbart vid Sunderby sjukhus. Du som söker tjänsten som röntgensjuksköterska i Piteå får arbeta med ett trevligt arbetslag med cirka 20 medarbetare. Verksamheten är den näst största enheten i Norrbotten. Vi arbetar efter dagligstyrning och sätter stor vikt på förbättringsarbete. Vi är ett engagerat och idérikt arbetslag, vilket resulterar i trevlig verksamhet.

Arbetsuppgifter

Arbetet som röntgensjuksköterska innebär att självständigt utföra patientundersökningar och bedömningar som ligger till grund för diagnos och behandling. Du kommer att arbeta vid enhetens samtliga modaliteter. Vid enheten finns förutom konventionell röntgen, datortomografi, magnetkamera, ultraljud och till viss del även genomlysning.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska. Du har god samarbetsförmåga, kunna anpassa dig till olika omständigheter och har ett självständigt arbetssätt. Du tycker om nya utmaningar och trivs i både planerad och akut verksamhet.  Du arbetar mot verksamhetens mål och vill ta ansvar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsfakta

En tillsvidareanställning på heltid, dag- och helgtjänstgöring samt beredskap. Tillträde enligt överenskommelse.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer?

Kontakta enhetschef Rickard Forslund, 0911-751 90, 070-629 50 61 rickard.forslund@norrboten.se
 
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser

Fackliga företrädare

Joakim Peters, Vårdförbundet, 070-317 47 82, joakim.peters@norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2018-04-02

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2018-04-02
AMS-ID: 7613515

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.