Röntgensjuksköterska – vikarierande lärare i medicinsk vetenskap vid LTU 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Söker du en ny utmaning? Som lärare i medicinsk vetenskap med inriktning radiografi är du med och driver våra utbildningar. Du är med och undervisar, handleder och examinerar studenter främst i röntgensjuksköterskeprogrammet, men även i våra andra utbildningar. Du använder din förankring i yrket och dina teoretiska kunskaper för att stödja studenterna i att nå utbildningens mål. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att planera, genomföra och följa upp kurser. Det kan innebära att skriva studiehandledningar, boka externa föreläsare, ha kontakt med studenter via e-post och lärplattform, genomföra föreläsningar, seminarier, praktiska moment som t ex simulering, HLR och examinationer.

Medicinsk vetenskap är ett ämnesområde som omfattar flera ämnen som handlar om människokroppens byggnad och funktion vid hälsa och sjukdom. Här ingår t ex anatomi, fysiologi, mikrobiologi, farmakologi och sjukdomslära. Du använder din förankring i yrket för att hjälpa studenterna att nå utbildingens mål. Att vara ansvarig för att studenterna ska nå uppsatta mål och inspirera dem till att växa är en rejäl utmaning och precis som med andra riktigt utmanande uppgifter så får du mycket tillbaka. Det är ett jobb som ständigt ger dig möjligheter till både personlig och kompetensmässig utveckling.

Att jobba som universitetslärare är omväxlande. Förutom att arbetsuppgifternas karaktär varierar kan ett moment läras ut på många olika sätt. Dessutom är studenterna olika och har olika behov.

Kvalifikationer

För att passa till jobbet ska du vara legitimerad röntgensjuksköterska med några års yrkesserfarenhet. Tidigare erfarenhet av att arbeta med undervisning inom universitets utbildningar eller i ledande befattning är meriterande. Meriterande är även genomgången högskolepedagogisk utbildning eller om du på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper, samt visat pedagogisk skicklighet. Som person bör du ha lätt för att samarbeta, vara flexibel och ha förmåga att arbeta självständigt.

Upplysningar

Befattningen är placerad vid Institutionen för hälsovetenskap där det finns utbildningar för röntgensjuksköterske-, sjuksköterske-, arbetsterapeut-, fysioterapeut-, och hälsovägledarexamen. Tjänsten är ämnesmässigt knuten till de kurser som avdelningen för medicinsk vetenskap ansvarar för. Tjänstebenämningen kommer att vara universitetsadjunkt. Anställningens omfattning är heltid. Anställningen är 1 år.

Upplysningar lämnas av Katarina Leijon Sundqvist, avdelningschef Medicinsk vetenskap tfn: 0920 – 49 29 96, e-post: katarina.leijon-sundvist@ltu.se

Fackliga representanter: SACO-Christer Gardelli Christer.Gardelli@ltu.se , +46 (0)920-491809, OFR- Lars Frisk, Lars.Frisk@ltu.se +46 (0)920-491792

Luleå tekniska universitet arbetar aktivt med jämställdhet och mångfald som bidrar till en kreativ studie- och arbetsmiljö. Universitetets värdegrunder bygger på respekt, öppenhet, samarbete, tillit och ansvar.

Ansökan

Vi ser helst att du söker befattningen via ansökningsknappen nedan där du bifogar personligt brev samt CV/meritförteckning och examensbevis. Var vänlig och märk din ansökan med referensnumret nedan. Ansökan samt examensbevis måste vara skrivna på svenska eller engelska.

Sista ansökningsdag: 2018 06 26

Referensnummer: 1997-2018

Antal tjänster

1

Adress

Luleå tekniska universitet, Luleå tekniska universitet, 97187 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Luleå tekniska universitet, Luleå tekniska universitet, 97187 Luleå
Senaste dag: 2018-06-26
AMS-ID: 7765794

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.