Säkerhetsansvarig 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

I Pajala kombineras storslagen natur med en unik drivkraft. Här finns ett positivt företagsklimat samt fantastisk skola och förskola. I Pajala lever vi enligt devisen ”Med driv, kreativitet och trygghet skapar vi tillsammans möjligheternas kommun!”

Pajala kommuns säkerhetsarbete präglas av engagemang, kompetens och stöd till övriga delar av verksamheten och nu söker vi dig som vill vara med och stärka vårt arbete med säkerhetsskydd, totalförsvar, krishantering och informationssäkerhet och samtidigt vara en del av den sammanhållande och drivande kraften i säkerhetsarbetet.

Arbetsuppgifterna är i hög grad lagstyrda och dokumentation är en stor del av dina arbetsuppgifter. Du kommer främst att arbeta med kommunledningen, beredskapssamordnare och flygplatschef, men samarbete med övriga organisationen kommer att förekomma regelbundet.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär 60% placering på Pajala kommun med särskilt ansvar för totalförsvar och säkerhetsskydd. Krishanteringsarbete förekommer också i samarbete med Pajala kommuns beredskapssamordnare. Visst arbete med informationssäkerhet förekommer.
40% av tjänsten är placerad på Pajala flygplats som säkerhetsansvarig där du ansvarar för säkerheten på flygplatsen enligt förekommande reglementen och förordningar. Som ansvarig för luftfartsskydd är du ansvarig för säkerhetskontrollen av passagerare, tillträdeskontrollen till flygplatsen samt den tekniska utrustningen som används vid säkerhetskontroll.

Kvalifikationer

Du har högskoleutbildning med kunskap om de lagar och regler som styr offentligt säkerhetsarbete. Erfarenhet av liknande arbete är ett krav, till exempel som beredskapssamordnare, säkerhetsansvarig eller kommunalt säkerhetsarbete. Du förstår en politiskt styrd organisations uppdrag och processer.
Du är bekväm i rollen som fristående med stort eget ansvar. Du är pedagogiskt lagd och har förmågan att nå människor. Du är van att samarbeta med människor med andra kompetenser än dina egna. Du är kommunikativ och strukturerad. Du trivs i ett högt tempo där förutsättningarna snabbt kan förändras. Du är engagerad i ditt yrkesområde och är van att arbeta självständigt. I grunden är du en utåtriktad person som ser möjligheter istället för hinder. Du lyssnar gärna, ställer frågor samtidigt som du utan hinder pratar inför större grupper. Du är intresserad av att dela med dig av dina erfarenheter.
Utbildningar och certifieringar inom samhällets krisberedskap är meriterande. Som säkerhetsansvarig finns krav om att du är utbildad till säkerhetskontrollant, säkerhetsvakt och säkerhetsansvarig.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillträde enligt överenskommelse. Vi inleder anställningen med provanställning.

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta.

Ansökan tas endast emot via vårt webbaserade rekryteringsverktyg, HR-support.
Annons- och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Tjänsten är säkerhetsklassad och kräver därför svenskt medborgarskap samt att du passerar säkerhetsprövning och registerkontroll.

Antal tjänster

1

Adress

Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA
Senaste dag: 2018-07-27
AMS-ID: 7803637

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.