Säljare – Kiruna 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vi som jobbar på KappAhl har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft, att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka!

KappAhl grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 360 KappAhl- och Newbie-butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. Vår affärsidé är att erbjuda prisvärt mode i egen design till kvinnan mitt i livet och hennes familj. Cirka 53 procent av sortimentet är hållbarhetsmärkt.

2016/2017 var omsättningen 4,9 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 000 i nio länder. KappAhl är noterat på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.se.

Till vår butik i Kiruna söker vi två modeintresserade säljare till vikariat på 20 och 15 timmar i veckan som brinner för sälj och service!

VAD GÖR EN SÄLJARE HOS OSS?
Vi på KappAhl arbetar alltid med kunden i fokus. Som säljare tar du initiativ till kundmöten där du hjälper och inspirerar kunderna till köp. Du skapar merförsäljning genom att ge konkreta köpförslag och informerar om aktuella kampanjer och erbjudanden. Tillsammans med ditt team har du ansvar för den dagliga försäljningen och arbetar proaktivt för att nå uppsatta försäljningsmål.

DIN KOMPETENS OCH PERSONLIGHET

Socialt utåtriktad, älskar att ta kontakt med nya människor
Brinner för sälj och service, har som målsättning att ge kunden den bästa shoppingupplevelsen

Drivs av att nå uppsatta mål och att ta ansvar

Talar svenska och engelska obehindrat

Butikserfarenhet är starkt meriterande, gärna inom modebranschen

Utbildning inom handel är ett plus

KappAhl verkar i en föränderlig bransch, därför söker vi dig som lätt kan ändra fokus och prioritera om. Ingen dag är den andra lik, och älskar du liksom vi utmaningar och att arbeta i ett högt tempo är det dig vi söker!

ÄR DU INTRESSERAD?

Den ena tjänsten är ett vikariat på 20 timmar i veckan, med tillträde 07.05.2018 eller enligt överenskommelse. Vikariatet gäller till och med 01.05.2019, med möjlighet till förlängning.

Den andra  tjänsten är ett vikariat på 15 timmar i veckan, med tillträde 07.05.2018 eller enligt överenskommelse. Vikariatet gäller till och med 31.08.2018, med möjlighet till förlängning.

Din ansökan ser vi fram emot senast den 29.04.2018. I din ansökan kommer du kunna välja vilken av tjänsterna du främst är intresserad av. Vi kommer göra ett löpande urval, så sök gärna så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar i butik, men ser fram emot din ansökan via  www.kappahl.se/lediga-jobb .  

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Törnman på telefon 098-010202.

Antal tjänster

1

Adress

KappAhl, Box 303, 43124 Mölndal

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: KappAhl, Box 303, 43124 Mölndal
Senaste dag: 2018-04-29
AMS-ID: 7657612

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.