Säljare på heltid till Norrbottens Media 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Har du ett brinnande intresse för marknadsföring och sälj? Söker du ett jobb som är något mer för dig än bara ett arbete att gå till? Vill du fortsätta utvecklas tillsammans med ett växande företag? Då är detta tjänsten för dig!

Norrbottens Media fortsätter att växa och söker nu ytterligare en säljare till deras säljteam. De letar efter dig som lever och andas relationsbyggande försäljning och optimal leverans till dina kunder. Vi söker dig som vill komma till ett mediehus i medvind.

Arbetsuppgifter

• Sälja digitala medier och tjänster ur produktportföljen – både egna varumärken och externa säljuppdrag.
• Bearbeta nya och befintliga kunder, små, mellan och stora företag.
• Ansvar för hela säljprocessen, från möte till avslut.
• Budgetansvar.

Norrbottens Media erbjuder dig personlig utveckling och utbildning. Hos dem kommer du att få genomgå en utbildning som gör dig till diplomerad mediesäljare. Du kommer att ingå i regionens mest kompetenta säljteam och arbeta sida vid sida med andra säljare, digitala mediasäljare, projektsäljare och produktansvariga med mångårig erfarenhet och expertis inom området.

Din profil

• Exceptionellt driv och nyfikenhet, i kombination med en stark, social och naturligt positiv personlighet.
• Du som person noggrann, ansvarstagande och strukturerad – du drivs av att ständigt leverera en större kundnytta än dina kunder förväntar sig.
• Du triggas av och kan hantera en resultatorienterad arbetsmiljö som präglas av snabba omställningar och flera simultana projekt.
• Du klarar av att arbeta både i team och enskilt med höga krav på leveransnivå och stundtals hög tidspress.
• Relevant utbildning och arbetserfarenhet är meriterande men inget krav om du är rätt person.
• Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

Tjänsten är tillsvidare och 100%. Du blir anställd av vår kund Norrbottens Media. StudentConsulting bistår i rekryteringen och intervjuer och urval sker löpande. Detta innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, sök redan idag! Vi ser fram emot din ansökan.

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Antal tjänster

1

Adress

StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå
Senaste dag: 2019-02-28
AMS-ID: 8145288

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.