Säljare sökes till heltidstjänst! 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Trivs du med att arbeta mot uppsatta mål, vill du arbeta med telefonen som redskap i en härlig och social miljö? Drivs du av att lyckas med försäljning? Då har vi tjänsten för dig!

Sensor Försäkring AB expanderar just nu och söker säljare till sitt centrala kontor i Luleå. Hos dem är Du den absolut viktigaste pusselbiten för företagets framgång och fortsatta utveckling. Det är en rolig arbetsplats med hög trivsel och god gemenskap. Sensor Försäkring är ett ungt och snabbt växande företag som under deras första år som verksamma i Luleå har vuxit till 40 anställda.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på veckodagar enligt ett rullande schema. Som ny säljare kan du börja med att kontakta företagets befintliga kunder, för att sedan fortsätta med att kontakta nya potentiella kunder. Alla anställda är en del av ett program som kallas för Sensor Academy, ett långsiktigt utbildningsprogram som syftar till att säkerställa att du får tillräckligt med verktyg för att lyckas i din yrkesroll och att du över tid får möjlighet att utvecklas och ta dig an större och mer komplexa utmaningar.

Din ersättning består av en fast månadslön i kombination med starka bonus- och incitamentsprogram, som baseras på din prestation. Det finns genom detta stora möjligheter att påverka sin egen lön.

Din profil

Till denna tjänst söker vi dig som trivs med försäljning och det är meriterande om du arbetat med någon form av försäljning tidigare. Som person ska du vara driven, målinriktad, framåt och serviceinriktad. Som säljare drivs du av att arbeta mot mål och du strävar alltid efter att bli en ännu bättre. Vidare tror vi att du är orädd, prestigelös och gillar att ta dig an utmaningar. Även om du i denna tjänst till stor del arbetar självgående ser du teamarbete som en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Detta är en bra start för dig som vill utvecklas inom service och försäljning så tveka inte att söka tjänsten redan idag!

Om företaget

Detta är en direkt-rekrytering till Sensor Försäkring AB. All kontakt sker via ansvarig rekryterare på StudentConsulting. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tips! Efter att du sökt tjänsten kan du öka dina chanser genom att genomföra de testen som finns uppladdade på din profil. Välkommen in med din ansökan!

Antal tjänster

2

Adress

StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå
Senaste dag: 2018-03-31
AMS-ID: 7555553

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.