Säljare – Stora Coop Storheden i Luleå 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu en ny medarbetare till Stora Coop Storheden i Luleå.

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara på kundtjänst i förbutiken, men värt att veta är att du som säljare arbetar med alla arbetsuppgifter som förekommer på en butik såsom försäljning, varuplock, CAO- och revideringsarbete, exponering samt kassaarbete.

Dina arbetsuppgifter innebär också att

– Se till att hyllor alltid är frontade och väl påfyllda
– Se till att alla varor har prisskyltar på hyllorna
– Skylta om i butiken
– Hantera reklamationer och klagomål enlig gällande riktlinjer och på ett professionellt sätt
– Hålla ordning inne i butiken så att allt är välstädat

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 25 timmar per vecka. Vi har öppet när våra kunder vill handla, därmed kan arbetstiderna variera – dag, kväll samt helg.

– Erfarenhet och kompetens inom detaljhandelsförsäljning är meriterande
– Erfarenhet inom avd kundtjänst med post, spel och ATG är meriterande
– Erfarenhet och kompetens inom serviceyrken är meriterande
– Flerspråkig och erfarenhet/intresse av olika kulturer är meriterande

Det är betydelsefullt att du har ett genuint intresse för mat, service och försäljning. Du trivs med att arbeta i grupp och bidrar till att skapa ett bra arbetsklimat. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och kan hantera stressiga miljöer.

Kontaktpersoner

Sirpa Huhta, tfn 010-747 70 01

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2018-11-21. Vi ser fram emot din ansökan!

Coop Norrbotten är en detaljhandelsdrivande förening ägd av ca 135 000 medlemmar i Norrbotten. Föreningen har 38 butiker/stormarknader, ca 700 årsanställda samt en bruttoomsättning på ca 3 miljarder kronor. Butiker finns från Katterjåkk i norr till Piteå i söder. Huvudkontoret finns på Storheden i Luleå.

Coop Norrbotten är en av Norrbottens största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Antal tjänster

1

Adress

Coop Norrbotten, BESIKTNINGSVÄGEN 23, 97345 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Coop Norrbotten, BESIKTNINGSVÄGEN 23, 97345 Luleå
Senaste dag: 2018-11-21
AMS-ID: 8011123

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.