Säljare till intressant företag 9 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Drivs du av försäljning, kundrelationer och av att göra affärer? Då har vi tjänsten för dig! Just nu rekryterar vi en affärsdriven säljare till Luleå!

Din roll som säljare

Med ett starkt eget driv, en hög aktivitetsnivå och med ett stort engagemang skapar du nätverk och bygger relationer med företag i syfte att sälja hela produkt- och tjänsteportföljen.

I rollen som säljare förväntas du bygga relationer med beslutsfattare på alla nivåer hos utpekade prospekts och kunder lokalt. Du gör detta med glädje och med en stor entusiasm. Din främsta uppgift blir att attrahera nya kunder till företaget samt utveckla befintliga kunder. Du kommer att arbeta mot uppsatta mål i ett företag med prestationskultur vilket kommer att vara utvecklande både för dig som individ och för dig i din profession.

Vem trivs här?

För att trivas och bli framgångsrik i rollen har du god samarbetsförmåga och en stark vilja att lyckas. Som person tycker du om att bygga nätverk och du förhåller dig med nyfikenhet till andra människor och företag samt vår omvärld. Du är van att arbeta metodiskt, strukturerat, med en hög aktivitetsnivå och du är uthållig i ditt arbete samt har lätt att motivera dig själv.

Din förmåga att hantera affärsrelationer och din erfarenhet av tjänste- och relationsskapande försäljning kommer att hjälpa dig i rollen som säljare. Vi tror att du har en akademisk utbildning i grunden och har du dessutom erfarenhet från utesälj är det något som både du och vi kommer att ha nytta av..

Om ansökan

Tjänsten har start i september enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen ”Ansök”.

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare Mari Nilsson på 0920-271070 eller mari.nilsson@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 – 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster

1

Adress

Adecco Sweden AB, Södra Kungsgatan 4, 97235 LULEÅ

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Adecco Sweden AB, Södra Kungsgatan 4, 97235 LULEÅ
Senaste dag: 2018-08-05
AMS-ID: 7803949

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.