Säljare till KUST Hotell & Spa 16 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om företaget

KUST Hotell & Spa är så mycket mer än norra Sveriges nya designhotell. Det är en upptäcktsresa längs Piteälven – från fjällen i norr till hav och skärgård i söder. En berättelse i 14 kapitel, eller våningar om du så vill. Upptäck Norrlandskustens högst belägna skybar och spaterrass, 97 rum, fyra unika årstidssviter, en konferensvåning med fullservice, erkänd restaurang och lounge med internationell atmosfär.

Vill du arbeta i en modern miljö med korta beslutsvägar? Då kommer du att trivas hos oss i rollen som säljare!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som säljare tar du främst kontakt med nya och återkommande företagskunder. Kontakten sker både via telefon och företagsbesök som du bokar och genomför. Vi erbjuder dig ett stort eget ansvar där du planerar dina dagar för att uppnå dina mål. Från offert och genom hela beställningen finns du med våra kunder. För oss är en bokning inte bara en beställning utan början på en långsiktig relation. Du deltar på mässor, kundevent och håller i visningar av verksamheten för bokade grupper. Ditt arbete sker i nära samarbete med övriga avdelningar för att säkerställa högsta leverans och högsta kvalité för våra gäster.

Din profil

Du är bra på att skapa relationer, trygg i att ta kontakt med nya människor och trivs i sammanhang där du har möjlighet att utöka ditt nätverk. Som person är du ambitiös och resultatorienterad med högt eget driv. Vi tror att du har erfarenhet att arbeta inom försäljning och eller kundservice. Initiativtagare och engagemang är något som karaktäriserar dig. Du är trygg i din engelska och uttrycker dig väl i skrift.

I denna rekrytering samarbetar KUST Hotell & Spa med Clockwork bemanning & rekrytering. För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Karlsson via tfn: 0733- 51 27 44. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför med CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 2019-03-03 via www.clockworkpersonal.se

Antal tjänster

1

Adress

Clockwork Norrbotten AB, Storgatan 45, 94132 Piteå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Clockwork Norrbotten AB, Storgatan 45, 94132 Piteå
Senaste dag: 2019-03-03
AMS-ID: 8142038

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.