Säljare till OKQ8 Gällivare 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Är du en lagspelare med vinnarskalle? I så fall kan vi erbjuda dig ett roligt arbete i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik. Ena sekunden hyr du ut ett släp för att snabbt skifta till att servera den perfekta grillkorven. På våra stationer är det ofta ett högt tempo där du och ditt team tar hand om våra kunder och stationens drift. Hos oss har du möjlighet att bli en framgångsrik säljare och det finns potential till både utveckling och en lång och spännande karriär.

Just nu har vi tre lediga tjänster på OKQ8 Gällivare, ange i din ansökan vilken/vilka du är intresserad av.

– Ett vikariat på ca 70%, start omgående – 21 januari 2021

– En tillsvidaretjänst på ca 45%, start omgående

– En tillsvidaretjänst (helg) på ca 25%, start omgående

Vi värdesätter din personlighet framför tidigare erfarenhet och kvalifikationer. Vi söker dig som ser utmaningar som möjligheter att utvecklas. Du är en positiv person som gillar att träffa nya människor. Du tycker om att arbeta i högt tempo och ser fram emot att vara en del av ett sammansvetsat team som tillsammans löser det arbetsdagen har att bjuda på. Som säljare hos oss arbetar du skift, det innebär att arbetstiderna är varierande och flexibla.

OKQ8 Gällivare är en station med följande verksamhetsområden: drivmedel, butiksvaror, kiosk, livsmedel, fastfood, tvätta själv hall och släpvagnsuthyrning. Stationen är öppen vardagar klockan 06-24 och helger klockan 07-24. Som medarbetare på en OKQ8-anläggning är du företagets yttersta representant och vi förväntar oss att du ser varje kundmöte som början till en långvarig kundrelation.

Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. För frågor om tjänsten kontakta säljchef Marianne Wuopio, marianne.wuopio@station.okq8.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Antal tjänster

1

Adress

OKQ8, LULEÅVÄGEN 17, 98239 GÄLLIVARE

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: OKQ8, LULEÅVÄGEN 17, 98239 GÄLLIVARE
Senaste dag: 2019-03-24
AMS-ID: 8195575

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.