Säljsupport 13 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vi söker dig som vill jobba med butikskommunikationen i butik.

Som säljsupport på Stora Coop kommer du att vara ansvarig för kommersiella säljplatser, bygga gavlar och torg, se till att vi följer alla centrala skyltningar.

Du kommer också att vara en länk mellan alla avdelningar och se till att butikens yta nyttjas på bästa sätt för att förena dessa.

Dina arbetsuppgifter kommer också bestå av att tillsammans med övriga säljledare planera försäljningen så att vi alltid ligger steget före. Du ingår i jourgruppen samt är den som ser till att vi syns på sociala medier med attraktiva och intressanta inlägg. Det kommer även att vara ditt ansvar att ta hand om våra samarbetsparter som utför smakprovningar och demostrationer i butiken. Du ingår i butikens teamplock viss del av din arbetstid.

Vi förväntar oss att Du

> Är kreativ och uppfinningsrik

> Tar ansvar för försäljning, resultat och att säkerställa konceptet inom ditt område

> Har en bra dialog med säljare och ledning

> Är driftig, initiativtagande och har god organisationsförmåga

> Vill utveckla verksamheten och öka försäljningen

> Är lyhörd, flexibel, noggrann och självgående med en bra samarbetsförmåga

> Vill göra det bästa för våra kunder varje dag

> Är en person som får saker att hända och är van att arbeta självständigt

Coop Norrbotten är en detaljhandelsdrivande förening ägd av ca 135 000 medlemmar i Norrbotten. Föreningen har 37 butiker/stormarknader, ca 700 årsanställda samt en bruttoomsättning på ca 2,6 miljarder kronor. Butiker finns från Katterjåkk i norr till Piteå i söder. Servicekontoret finns på Storheden i Luleå.

Coop Norrbotten är en av Norrbottens största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Antal tjänster

1

Adress

Coop Norrbotten, BESIKTNINGSVÄGEN 23, 97345 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Coop Norrbotten, BESIKTNINGSVÄGEN 23, 97345 Luleå
Senaste dag: 2019-02-24
AMS-ID: 8139016

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.