Sandbergs såg söker medarbetare 10 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Jobbet är mycket varierat och i vår bygghall kommer vi tillsammans att tillverka framförallt olika typer av nyckelfärdiga byggnader. Dit hör friggebodar, bastuhus och marknadens vackraste attefallshus och fritidshus. Vi värdesätter noggrannhet väldigt mycket. När vi lagt sista handen på bygget ska det vara en produkt som vi känner oss riktigt stolta över.

Vi söker en praktiskt lagd person som gillar att bygga. Är du erfaren snickare är det en merit men inget krav. Om du är intresserad, nyfiken och driven så kommer du att lära dig jobbet lätt. Då vi är ett litet team som jobbar tillsammans är det viktigt att du har god förmåga att samarbeta. Vi hoppas att du är en positiv person med sunda värderingar och en vilja att alltid göra ditt bästa.

Vi har gått från att varit ett renodlat mindre såg och hyvleri till att idag i huvudsak syssla med tillverkning av olika typer av nyckelfärdiga byggnader samt byggsatser. Läs mer om oss på www.sandbergssag.se eller besök vår FB profil @sandbergssag.se

Antal tjänster

1

Adress

Sandbergs Såg o Hyvleri, Västra Lidenvägen 35, 94640 SVENSBYN

E-post för ansökan

stefan@sandbergssag.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Sandbergs Såg o Hyvleri, Västra Lidenvägen 35, 94640 SVENSBYN
Senaste dag: 2018-04-12
AMS-ID: 22244028

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.