Sektionschef El och Automation Luleå 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om jobbet

Gillar du att utmanas och jobba i ett högt tempo? Brinner du för att utveckla människor? ÅF söker nu en driven sektionschef som vill vara med och expandera vår verksamhet inom El/Instrument/Automation i Luleå!
Luleåkontoret har drygt 100 medarbetare idag där El/Instrument/Automationssektionen utgör ett drygt 20-tal medarbetare och nu söker vi en Sektionschef som vill vara med och fortsätta att bygga ett vinnande team!
Som Sektionschef på ÅF ansvarar du för sektionens lönsamhet, kompetensutveckling och är närmast personalansvarige chef. Verksamheten är både inriktad mot åtagandeprojekt och tjänster inom industriell el, instrument och automation inom flera olika branscher. Du kommer att tillhöra marknadsområde Norr och ingår i ledningsgruppen tillsammans med övriga Sektionschefer och du rapporterar till Marknadsområdeschefen.
ÅF är ett företag med en stark säljkultur så du bör tycka att sälj och kundrelationer är stimulerande. Som Sektionschef har du givetvis ett stort ansvar för dina medarbetares utveckling och trivsel. Du jobbar alltid för divisionens och för ÅFs bästa och samarbete mellan säljare och chefer på olika enheter ser vi som en självklarhet.

Vem är du?

Vi söker en affärsinriktad lagspelare som har en gedigen erfarenhet inom verksamhetsområdet samt har kompetens och stark vilja att fortsätta att utveckla kundrelationer och organisationen vidare. Du har lång erfarenhet av försäljning och ett stort kontaktnät inom industrin. Du gillar utmaningar och har en naturlig fallenhet för att skapa en trivsam atmosfär för dina medarbetare. 
För att lyckas med tjänsten tror vi att du prickar in det mesta på vår lista:

Du har erfarenhet av ledarskap och/eller personalansvar.
Du har god erfarenhet av försäljning och är van att interagera med kunder.
Du har tidigare haft budget och/eller resultatansvar.
Du är högskoleutbildad eller motsvarande.
Du bör ha ett brett eget upparbetat kundnätverk. 

Det är viktigt att din personlighet stämmer överens med ÅFs värderingar, att du har en ”hunger” och ett starkt driv. Du behöver också ha en portion ödmjukhet och se samarbete som nyckeln till framgång. Som person är du självgående, tydlig och kommunikativ. Du är coachande i din ledarstil och har bra människokännedom och lätt att ”ta olika människor”.

Har vi gjort dig nyfiken?

Kontakta gärna rekryterande chef om du har frågor kring tjänsten. Då ÅF har som mål att öka antalet kvinnliga chefer inom koncernen, ser vi gärna kvinnliga sökanden till rollen som Sektionschef!
Välkommen med din ansökan, vi behandlar ansökningar löpande.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. 

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Antal tjänster

1

Adress

ÅF AB, Residensgatan 18, 97238 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: ÅF AB, Residensgatan 18, 97238 Luleå
Senaste dag: 2018-06-30
AMS-ID: 7767361

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.