Semestervikariat till Karlsborgs bruk 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Semestervikariat till Karlsborgs bruk

Vill du få möjligheten att arbeta inom ett internationellt bolag med stark lokal förankring och som utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid? Oavsett om det är ditt första arbete efter studier eller om du vill testa något nytt så har vi ett spännande och utvecklande sommarjobb för dig och ett utmärkt tillfälle för oss att knyta viktiga kontakter för framtiden.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning bidrar med till verksamheten och välkomnar därför särskilt kvinnliga sökanden samt sökande med olika bakgrund och erfarenhet.

Om tjänsterna

Vi söker ca 70 semestervikarier till Karlsborg. Sommarjobben har varierande längd under tiden maj-augusti. Arbetstiden kan vara dagtid, kontinuerlig skiftgång eller tvåskift.

I år söker vi semestervikarier till avdelningarna

Produktion Sulfat

Produktion Upptagning

Mek/Driftsäkerhet
El/auto

Lab

Customer Service

Inköp

Packaging Development Center

Kvalifikationer

Du som söker måste ha fyllt 18 år innan du kan få anställning hos oss samt kunna visa upp godkända betyg från slutförd eller pågående gymnasieutbildning. Det är också viktigt att du förstår säkerhetsföreskrifter på svenska i tal och skrift.
Inom vissa områden rekryterar vi enbart personer med relevant högskoleutbildning.
BillerudKorsnäs månar om en säker arbetsmiljö och verkar för en drogfri arbetsplats. Som arbetssökande och medarbetare hos oss kan du därför bli ombedd att lämna alkohol och drogtest.

Läs mer och ansök här: https://www.billerudkorsnas.se/karriar/jobba-hos-oss/sommarjobb?location=Karlsborg

Antal tjänster

70

Adress

BillerudKorsnäs Sweden AB Karlsborgsbruk, , 95283 KARLSBORGSVERKEN

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 70
Län/Ort:
Adress: BillerudKorsnäs Sweden AB Karlsborgsbruk, , 95283 KARLSBORGSVERKEN
Senaste dag: 2019-03-03
AMS-ID: 0019-014558

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.