Semestervikariat Undersköterskor, Kalix Sjukhus 58 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats: Kalix Sjukhus
Referensnummer: 196631

Vi söker dig!
Inför sommaren söker vi dig som är undersköterska och vill vara med och leverera bästa tänkbara hälso- och sjukvård till våra patienter. För semestervikariaten görs en samordnad rekrytering där varje enhet erbjuder en bra introduktion och en individuell utvecklingsplan för din kontinuerliga kompetensutveckling.
Vi är intresserade av att få träffa dig för att berätta om våra verksamheter, samtidigt som vi vill veta mer om dina önskamål och förväntningar på en blivande arbetsplats.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska utför du ett viktigt arbete som ryms inom begreppet vård och omsorg. Dina arbetsuppgifter kan omfattar omvårdnad av patienter så som exempelvis såromläggning, mätning av blodtryck, att assistera läkare vid patientbesök, personlig hygien, måltider samt kontakt med anhöriga och att skapa trygghet hos patienter.

Viktigt för oss är också att tillgodose lärande och att du ska få den kompetens som krävs för ditt arbete. Hos oss får du möjlighet att fördjupa dig inom områden du är intresserad av.

Din bakgrund

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med krav att du har läst kursen akutsjukvård 200p eller liknande utbildning som arbetsgivaren anser som likvärdig. Erfarenhet inom intern medicin är mediterande. Som person kan du anpassa dig till varierande situationer och trivs i en föränderlig miljö, där patienten alltid kommer först. Du ser fördelarna med att arbeta i nära samarbete med dina kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bifoga ditt betyg i ansökan!

Anställningsfakta

Semestervikariat sommaren 2019 med tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer?

Enhetschef, Cathrine Granberg: Telefon 0920-282231, cathrine.granberg@norrbotten.se

HR-assistent, Amanda Eriksson: Telefon 0920-71280, amanda.eriksson@norrbotten.se

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi undanber oss direkt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Kommunal Lena Vikberg, Telefon: 0920-284377, lena.vikberg@norrbotten.se

Urval och intervjuer sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag.
Sista ansökningsdag är den: 2019-03-29

Antal tjänster

5

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Kalix

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 5
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Kalix
Senaste dag: 2019-03-29
AMS-ID: 8061351

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.