Semestervikarier samt timvikarier vid behov i Piteå och Luleå 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Alter assistans söker semestervikarier samt vikarier vid behov som motiveras av att göra skillnad och som har viljan att förbättra livskvaliteten utifrån kundens individuella behov. Här får du möjlighet att vara delaktig i kundens vardag och bidra till att kunden får ett gott liv, där sysselsättning, utveckling och hälsa, kultur och fritid är viktiga komponenter.

Vi ser med fördel om du har gymnasieutbildning från omvårdnadsprogrammet eller personligassistentutbildning men det är inte ett krav. Vi värderar tidigare erfarenhet av arbete med som personlig assistent samt goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Som person är du trygg och kan arbeta självständigt, ta ansvar och arbeta situations- och individanpassat. Du har ett intresse av att arbeta med människor med funktionsnedsättning och är lyhörd för kundens behov. Du har lätt för att samarbeta och ser vikten av ett gott samarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan till kontoret@alterassistans.se

Antal tjänster

10

Adress

Alter Assistans AB, ,

E-post för ansökan

kontoret@alterassistans.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 10
Län/Ort:
Adress: Alter Assistans AB, ,
Senaste dag: 2019-04-11
AMS-ID: 23172625

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.