Semestervikarierande mekaniker, montörer och fordonsmekaniker till Kiruna o 24 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Semestervikarierande mekaniker, montörer och fordonsmekaniker till Kiruna och Svappavaara.

Om företaget / verksamheten
Tillsammans med Malmfältens kommuner bygger LKAB nya attraktiva samhällen – i en unik miljö med midnattssol och polarnätter. Här, långt ovanför Polcirkeln, granne med fjällvärlden finns alla möjligheter att skapa moderna miljöer med någonting för alla. LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 23 miljarder kronor 2017 och har cirka 4 100 anställda i 13 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Vi söker mekaniker till våra verkstäder, förädlingsverk och produktionsområden, både ovan och under jord. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken arbetsplats du hamnar på. Som fältmekaniker ute i produktionsområden och verk kommer du att arbeta i huvudsak med reparation, förebyggande underhåll och förbättringsarbeten. Som mekaniker i våra verkstäder arbetar du med främst underhåll och service av maskiner samt byta ut slitdelar. Men det kan även innebära arbete med reparation och nytillverkning av olika komponenter.

Dina kvalifikationer

Du ska ha fyllt 18 år och du har, eller har snart avslutat din gymnasieutbildning – med fordons-, industriteknisk eller VVS inriktning. Alternativt att du har studerat dessa ämnen på någon form av vuxenutbildning. För alla våra tjänster krävs, som lägst, körkort med B-behörighet. Det är meriterande om du har någon erfarenhet av hydraulik, svarv eller svets. Ange gärna i din ansökan vilka licenser du har. För att du ska passa i rollen som mekaniker trivs du med att ta ansvar, har en god samarbetsförmåga och alltid har ett högt säkerhetstänk. För att du ska trivas som mekaniker lockas du av ett fysiskt och varierat arbete. Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot nya tankar, idéer och synsätt. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning på våra arbetsplatser.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

För frågor eller ytterligare information kontakta rekrytering@lkab.com

Adress

LKAB, , 98186 KIRUNA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: LKAB, , 98186 KIRUNA
Senaste dag: 2019-02-25
AMS-ID: 0018-682857

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.