Serveringspersonal till Nordkalotten 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Är du serviceminded? Gillar du högt arbetstempo? Nu söker vi medarbetare som vill jobba under sommaren på Nordkalotten.

Nordkalotten Hotel & Konferens i Luleå är en privatägd konferensanläggning, strategiskt placerad bara 2 km från Luleå flygplats och 6 km från centrum.

Vi söker nu arbetsvillig och serviceminded måltidspersonal som är utåtriktade och har ett intresse för mat och dryck. Arbetsuppgifterna som serveringspersonal ligger även i att diska, städa och plocka. Utöver detta består arbetet i att vara behjälplig med allt som rör hotellet/restaurangen i sin helhet.

Nordkalotten har öppet kvällar och helger så du kommer ha varierande arbetstider. Kvälls- och helgtjänstgöring ingår.

StudentConsulting ansvarar för rekryteringen men du kommer bli anställd av Nordkalotten. Anställningen beräknas börja 2018-05-28 till 2018-08-26. Med möjlighet till extrajobb före och efter.

Din profil

Du som söker skall vara serviceinriktad och gilla högt tempo. Det är meriterande är erfarenhet inom café/restaurang/servis. Men inget krav.

Du skall vara en självgående person som snabbt ser vad det är som behöver göras. Du gillar att ingå i ett arbetsteam där alla arbetar tillsammans för att uppnå teamets mål. Vi behöver även ett utdrag ur belastningsregistret för denna tjänst.

Vi jobbar med löpande intervjuer och urval så tveka inte utan sök idag!

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Antal tjänster

8

Adress

StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 8
Län/Ort:
Adress: StudentConsulting, Nordkalottvägen 1, 97254 Luleå
Senaste dag: 2018-03-30
AMS-ID: 7620076

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.