Serveringspersonal till ny Salladsbar 7 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Du kommer främst att vara ansvarig för vår salladsbar och ha uppgifter inom servering och kassatjänstgöring. Att tala flytande svenska är ett krav, du bör även ha goda kunskaper i engelska. Att ha erfarenhet inom yrket ser vi som meriterande men det är inget krav, vi lägger störst vikt vid personlig lämplighet och utbildning kan ske på plats.

Vi söker en glad, samarbetskunnig, positiv och ordningsam person som sätter kundens bästa i fokus. Du ska kunna ta egna beslut, vara lösningsorienterad och arbeta i ett högt tempo. Du ska förstå innebörden av service och den ska vara viktig för dig då vi vill ge våra kunder den bästa upplevelsen.

Restaurang Oregano har funnits i centrala Boden sedan 2009. Vi specialiserar oss på sallader men har sedan 2016 utökat vår meny med fräscha pizzor och en grillmeny för att våra gäster alltid ska hitta något som passar dem när de besöker oss. Vi kommer nu att utöka vår verksamhet till Luleå där vi kommer att fokusera på våran populära salladsbar där vi serverar mängder av olika läckra och spännande sallader. Vi kommer även att servera fika och ha en imponerande samling med teer för te-älskaren!

Antal tjänster

1

Adress

Oregano HB, Rörviksgatan 3, 96131 Boden

E-post för ansökan

Oregano11@hotmail.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Oregano HB, Rörviksgatan 3, 96131 Boden
Senaste dag: 2018-06-02
AMS-ID: 22497711

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.