Serviceassistenter 8 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Luleå tekniska universitet är i stark tillväxt med världsledande kompetens inom flera forskningsområden. Vår forskning bedrivs i nära samarbete med företag som Bosch, Ericsson, Scania, LKAB, SKF och ledande internationella universitet. Luleå tekniska universitet omsätter totalt 1,6 miljarder kronor per år.  Vi är idag 1 600 anställda och 15 000 studenter.

Verksamhetsstödet är organiserat under en gemensam ledning. Verksamhetsstödet finns placerat både centralt och vid institutionerna och har bland annat som uppdrag att säkerställa en väl fungerande administration, initiera och driva utvecklingsarbete, kommunicera Luleå tekniska universitets övergripande synsätt och policys samt ge stöd och service till studenter, lärare och övriga anställda. Verksamhetsområdet Inre och yttre miljö har två huvuduppdrag: Lokalförsörjning och Lokalservice. Lokalförsörjningen ansvar för universitets lokalförsörjning på strategisk och operativ nivå, kontakter och förhandlingar med fastighetsägare samt stöd till verksamheten i dessa frågor.

Lokalservice utför daglig service för medarbetare och studenter för att möjliggöra bra arbets- och studiemiljö på universitetet. Vi ansvarar för att service bland annat inom: Lokalvård, gardintjänst, flyttsamordning, godshantering, posthantering, fikaservice, konferensservice i Wibergsgården, inredning samt kombinationstjänster. Lokalservice består av ca 50 anställda och vårt mål är att skapa trivsel, ren och hel miljö samt ge service i världsklass på ett av landets ledande universitet.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av lokalvård men även andra arbetsuppgifter inom Lokalservices tjänster kan förekomma i varierande utsträckning.

Kvalifikationer

För befattningen krävs gymnasieexamen och erfarenhet av lokalvård och/eller annat servicearbete. Meriterande är genomförd SRY-utbildning samt god datorvana. Vidare krävs förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift, kunskaper i engelska är meriterande.

Personlig profil

Du ska ha en utpräglad känsla för service, samarbetsvillig, kunna ta egna initiativ och tycka om att arbeta i grupp. Du har ett gott ordningssinne och tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Ditt arbete är ett servicearbete och vi fäster därför stor vikt vid personliga egenskaper. Du värdesätter ett gott värdskap och utstrålar stolthet.

Omfattning

Vi söker fyra serviceassistenter, heltidsanställningar. Tre anställningar är tillsvidareanställningar och en anställning är tidsbegränsad i ca ett år. Provanställning kan tillämpas.

Tillträde augusti eller enligt överenskommelse.

Ytterligare information

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Mariana Johansson, Chef  Lokalservice, e-post mariana.johansson@ltu.se, tfn: 0920-49 2013

Fackliga företrädare

SACO-Daina Dagis Daina.Dagis@ltu.se Telefon: 0920-49 38 80
OFR-Marika Vesterberg Marika.Vesterberg@ltu.se Telefon: 0920-49 17 21
SEKO – Sofia Henriksson sofia.henriksson@ltu.se Telefon: 0920-49 3676

Luleå tekniska universitet arbetar aktivt med jämställdhet och mångfald som bidrar till en kreativ studie- och arbetsmiljö. Universitetets värdegrund bygger på respekt, tillit, samarbete, öppenhet och ansvar.

Ansökan

Vi ser helst att du söker befattningen via ansökningsknappen nedan där du bifogar personligt brev samt CV/meritförteckning och examensbevis. Var vänlig och märk din ansökan med referensnumret nedan. Ansökan samt examensbevis måste vara skrivna på svenska eller engelska.

Sista ansökningsdag: 2018 05 04

Referensnummer: 1144-2018

Antal tjänster

4

Adress

Luleå tekniska universitet, Luleå tekniska universitet, 97187 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 4
Län/Ort:
Adress: Luleå tekniska universitet, Luleå tekniska universitet, 97187 Luleå
Senaste dag: 2018-05-04
AMS-ID: 7668504

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.