Serviceinriktad och ansvarstagande tekniker 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Kärnan i SCAs verksamhet är skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder papper för tryck och förpackningar, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.

Serviceinriktad och ansvarstagande tekniker

Våra ca 5 000 maskiner är hjärtat i vår produktion. Vi söker dig som vill ta hand om dessa på allra bästa sätt!

Din nästa utmaning

I denna roll tillhör du ett engagerat team om 8 personer som alla jobbar med förebyggande underhåll. Du paras ihop med en kollega för löpande avstämningar, men arbetet utförs mestadels individuellt under eget ansvar. Vad är då förebyggande underhåll? Kort sagt kan man beskriva det som en systematisk skötsel av vår maskinpark för att optimera livslängd och prestanda. Vilket innebär bland annat: • utförande av smörjning • oljebyten • tillsyn och tillståndskontroller • medverka vid uppföljning och styrning av de strategiska underhållsplanerna • delta i analysarbetet som ligger till grund för det systematiska förbättringsarbetet Arbetet sker i huvudsak ute i processen även om en viktig del i arbetet också är att upprätta och uppdatera ronder, rutiner och instruktioner för det förebyggande underhållsarbetet.

Vem är du?

Vi söker dig som har mekanisk förståelse samt ett stort intresse av teknik och att hålla dig uppdaterad om vad som händer inom området. Du är ansvarsfull, systematisk, serviceinriktad och nyfiken på att lära nytt. För att lyckas i rollen är det också viktigt att du är lösningsorienterad och är bra på att samarbeta. Vi ser att du har gymnasieutbildning eller likvärdig yrkeserfarenhet, men främst att du drivs av tekniska lösningar och har förmåga att utvecklas inom yrkesområdet. Stor hänsyn tas till personliga egenskaper där vi värdesätter god samarbetsförmåga, ett strukturerat arbetssätt samt att din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden; Respekt, Högklassighet och Ansvar. Erfarenhet av underhållsarbete av maskinutrustning, mätningar med analysverktyg och arbete inom processindustrin är meriterande.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en fri roll med stort eget ansvar. Arbetet ger dig goda möjligheter till såväl teknisk som personlig utveckling. Ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserik. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam och säker arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Vill du veta mer?

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med: Peter Wikström, chef Underhållsplanering, tel: 0911-98 431 Facklig kontaktperson: Stefan Lundqvist, Pappers avd 158, tel: 0911-98 312 Senaste ansökningsdag 31 mars 2019. Intervjuer kan komma ske innan ansökningstiden har gått ut.

Antal tjänster

1

Adress

SCA, Not Specified, 94187 Piteå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

SCA

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: SCA, Not Specified, 94187 Piteå
Senaste dag: 2019-03-31
AMS-ID: 8198593

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.