Serviceinriktad tekniker till vår verksamhet inom fastighetsautomation … 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Tekniker sökes

Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget.
Assemblin Automation söker en driven tekniker till vår verksamhet i Luleå.

Din bakgrund

Du är målinriktad och initiativrik, har lätt att möta människor och för att skapa varaktiga relationer. Du kommer i ditt arbete att bistå projektledare med teknikkompetens såsom programmering och driftsättning.
Vi tror att du har en bakgrund som automationstekniker och det är meriterande om du har erfarenhet av DUC- alternativt PLC-programmering och kompetens inom kommunikationsteknik. Vidare är Du ekonomiskt sinnad och med god känsla för affärer. Du är van att arbeta självständigt och målmedvetet, är tekniskt intresserad och samarbetar med stort engagemang och du vill vara en i laget. En förutsättning för tjänsten är körkort klass B.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag med en stark marknadsposition – där vi alla gör det yttersta för att våra kunder och medarbetare skall trivas och utvecklas.

Ansökan och kontaktperson

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2018-04-27.
Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Filialchef Stig Fagervall på nummer 010-472 43 19 eller e-post
stig.fagervall@assemblin.se.

Om Assemblin

Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Vår omsättning är omkring 8 miljarder kronor och med närmare 6 000 medarbetare på 100 orter i Norden finns vi där du är. För dig.

Antal tjänster

1

Adress

Assemblin El, Banvägen 21J, 97346 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Assemblin El, Banvägen 21J, 97346 Luleå
Senaste dag: 2018-04-27
AMS-ID: 7641227

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.