Servicemedveten Technical Specialist sökes till Tieto i Luleå! 12 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vill du bli en del av ett spännande företag som är i framkant gällande teknik och som dessutom arbetar för att samhällets utveckling. Hos Tieto får du vara med och göra skillnad! Vi söker nu en Teknisk specialist som vill ingå i ett spännande projekt mot laboratorieverksamhet i sjukvården och fortsätta växa tillsammans med företaget. Är servicemedveten och har intresse för databaser och SQL är det kanske dig vi söker? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en Technical Specialist till ett spännande labbprojekt för Tieto i Luleå. Tillsammans med ett team på sex personer kommer du att ansvara för komplexa installationer och leveransuppdrag av Tietos labbsystem inom vården. Som ny på Tieto kommer du kunna få en gedigen introduktion där du får gå bredvid erfarna kollegor för att lära dig din nya roll.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Tieto. Uppdraget kommer att vara på heltid och pågå i sex månader. Förutsatt att alla parter ä nöjda kommer du därefter att bli anställd direkt av Tieto.

ARBETSUPPGIFTER

Som Systemadministratör kommer du att arbeta med att installera produkter och planera in, följa upp samt genomföra tester ute hos Tietos kunder. Du kommer även att arbeta med projektadministration och ansvara för den tekniska kundsupporten. Mesta delen av arbete sköts på distans från kontoret i Luleå och du kommer få chansen att arbeta mot Tietos kunder både i och utanför Sverige.

Tjänsten passar dig som är teknikintresserad och vill växa inom området tillsammans med Tieto och fortsätta utvecklas.

VI SÖKER DIG SOM

* Har tekniskt intresse och har utbildning inom IT och stort intresse för programmering

* Kan tala och skriva på svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken används i det dagliga arbetet.
* Vi ser att du har god datorvana och har kunskap inom systemadministration för Windows.
* Grundläggande kompetens av databaser och SQL, script.

Det är meriterande om du har utvecklarkompetens, erfarenhet av vården och/eller laboratorieverksamhet. Utöver detta är det även meriterande om du har erfarenhet av IT-support.

Som person är du serviceinriktad och kommunikativ med ett intresse för kundkontakt samt att du har ett stort intresse av att lära dig laboratorieverksamhet inom vården. Vidare ser vi att du har god samarbetsförmåga och är ansvarstagande i ditt arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Luleå
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tietos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

INFORMATION OM FÖRETAGET

Tietos mål är att vara kundernas förstahandsval för affärsförnyelse och det ledande mjukvaru- och tjänsteföretaget i Norden. I en snabbt föränderlig värld kan varje bit av information användas för att skapa nytt värde. Tieto vill omsätta möjligheterna i den datadrivna världen till värde för människor, företag och samhället i stort. De har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder sin mjukvara och sina tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor, hjälper kunder att förnya sin affär genom att fånga möjligheterna med modernisering, digitalisering och innovation och som skapar nya möjligheter baserat på öppenhet, innovationssamarbeten och ekosystem.

Se filmen om Tieto här!

Antal tjänster

1

Adress

Academic Work, Renmarkstorget 10, 90326 Umeå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Academic Work, Renmarkstorget 10, 90326 Umeå
Senaste dag: 2019-04-14
AMS-ID: 8166335

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.