Servicetekniker 9 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om tjänsten

Vi söker en erfaren servicetekniker till Wennstrom Fuel Systems AB i Boden.

Som servicetekniker utför du service och installation av utrustning på bensinstationer så som pumpar, kontokortsterminaler, kassa och styrsystem. Arbetet innebär frihet under ansvar och sker huvudsakligen utomhus och kan vara fysiskt krävande. Arbetet erbjuder stor variation där du ena dagen får byta en hårddisk i en PC och konfigurerar upp ett system för att nästa dag dra en kabel i marken eller får täta ett läckande rör under en pump. Du kommer utgå från din hembostad med en servicebil och i huvudsak arbetar du inom ditt närområde men det kan tillkomma resor med övernattning.

Arbetet är förlagt på dagtid med start snarast enligt överenskommelse.

Du kommer bli anställd direkt hos kund.

Om företaget

Wennstrom Fuel Systems AB ingår i Wennstrom-koncernen och är Sveriges ledande leverantör av utrustning och service till bensinstationer. De är återförsäljare av Waynes utrustning och har en rikstäckande organisation med fältservicetekniker som utför ca 35 000 serviceuppdrag per år. Deras största kunder är OKQ8, Tanka, St1, Shell 7/11, Preem, Qstar, Pump, Billisten och OK Norrbotten. Säkerhet, kvalitet och miljövänlighet är ledstjärnor i deras arbete och de är ISO 9000 och ISO 14000 certifierade.

Din profil

Krav:

Tidigare erfarenhet som servicetekniker

B-körkort

Merit

Erfarenhet inom elektronik, mekanik och hydrualik
El-behörighet

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as

Antal tjänster

1

Adress

Ikett Personalpartner AB, Ronnebygatan 9, 37132 Karlskrona

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Ikett Personalpartner AB, Ronnebygatan 9, 37132 Karlskrona
Senaste dag: 2018-10-10
AMS-ID: 7921631

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.