Servicetekniker 8 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Är du redo att upptäcka din potential? Genom kunskap och praktisk färdighet gör vi stor skillnad för våra kunder. Med oss kommer du att kunna erbjuda processlösningar i världsklass för branschen i en resultatmedveten och respektfull kultur.

Metso Sweden AB söker Servicetekniker till Kiruna

Metso är ett världsledande industriföretag som erbjuder utrustning och tjänster för hållbar bearbetning av naturresurser och hållbara resursflöden inom gruv-, ballast-, återvinnings- och processindustrin. Med våra unika kunskaper och innovativa lösningar hjälper vi kunderna att effektivisera verksamheten, minska riskerna och öka lönsamheten. Metso är noterat på Nasdaq Helsingfors i Finland och hade en försäljning på cirka 3,2 miljarder euro 2018. Metso har över 13 000 anställda i mer än 50 länder. metso.com, twitter.com/metsogroup

Om tjänsten 

Metso Sweden AB söker en Servicetekniker med svetskunskaper till Kiruna. Har du erfarenhet av svets och mekanik inom tung industri och trivs med att arbeta med kunduppdrag så är tjänsten som Servicetekniker något för dig! Som Servicetekniker ingår du i vår verksamhet i Kiruna. Du utgår från verkstad och utför arbeten ute i industrin tillsammans med dina kollegor. Uppdragen innefattar bl.a. service, reparation, underhåll och även svetsarbeten är vanlig förekommande. Du tillhör ett mindre arbetslag där ni samarbetar med varandra, men du måste också kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Arbetsuppgifterna kan variera från dag till dag. Du rapporterar till närmaste Supervisor. Beredskap ingår.

För att lyckas

Vi söker dig som har en utbildning eller bakgrund inom industri och/eller teknik. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mek- och svetsarbeten. Är du social, noggrann, kvalitetsmedveten, initiativtagande och trivs att samarbeta med andra så kommer du att trivas på detta uppdrag. Vi tror också att du är självgående, ansvarstagande och beredd på att kunna fatta egna beslut. Du delar även med dig av dina kunskaper, erfarenheter och information med syfte att arbeta mot gemensamma mål! Svetslicens är meriterande. Körkort B är ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet! 

Vi erbjuder

-Utmanande uppgifter i en vänlig och respektfull miljö
-En möjlighet att utveckla Metsos branschledande lösningar
-En kultur som motiverar dig att göra ditt bästa

Tjänsten som Servicetekniker är en tillsvidareanställning på heltid hos Metso Sweden AB i Kiruna.

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen ”Ansök” . Skicka in din ansökan senast den 27 februari 2019.

Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. 

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. 

Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Britt-Marie Persson, 070-492 11 92 eller Anette Ömalm, 072-211 47 96.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:

kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 – 598 980 10. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

metso.com/careers                                   

Servicetekniker, Mekaniker, Svetsare, Industri, Tung industri, Gruvindustri, Verkstad, Teknik, Gruvutrustning, Malmfälten, Metso, Metso Sweden AB, Kiruna, Norrbotten, Adecco.

Antal tjänster

1

Adress

Adecco Sweden AB, Tingshusgatan 2, 98231 GÄLLIVARE

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Adecco Sweden AB, Tingshusgatan 2, 98231 GÄLLIVARE
Senaste dag: 2019-02-27
AMS-ID: 8145331

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.