Servicetekniker Gällivare 8 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vi söker nästa nyckelspelare till våran kund Santasalo Gears AB i Gällivare! Det är viktigt att du är serviceinriktad, har lätt att samarbeta och en vilja att utvecklas. Du ansvarar för att jobbet blir säkert och riktigt utfört.

Arbetet går ut på:

Att utföra arbete på mekaniska transmissioner och kringutrustning på kundens beställning. Exempel på kund kan vara gruvindustri, pappers och massaindustri, vattenkraft, och stålindustri.

Service och reparationer utföres i egen verkstad i Gällivare eller på plats hos kund. Hos kund utföres även installationer och konditionskontroller.

Servicearbetet på plats hos kund utföres ensam eller tillsammans med andra av företagets servicetekniker. Exempel på kringutrustning kan vara pumpar och smörjutrustning

Vilka egenskaper söker vi hos dig?

– Du har en förmåga att effektivt arbeta självgående såväl som i grupp.
– Du besitter ett stort tekniskt intresse.
– Du är säkerhetsorienterad.
– Du finner det stimulerande att fixa problem.
– Du trivs med att träffa folk i fält och erbjuda bra service. Kvalitetmässigt likväl som socialt.
– Du måste vara flexibel inför resor i arbetet.
– Du gillar att resa och delvis styra sin egen arbetstid.
– Du har en positiv inställning.
– Du har ett intresse och vilja att lära dig nya saker.
– God datorvana.
– Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
– Du har körkort klass B.

Anställning

Detta är ett till att börja med ett konsultuppdrag på 6 månader men för rätt person är chanserna goda till en tillsvidare anställning direkt hos kund. Anställningen är i Gällivare men innefattar hela distriktet. Omfattningen är på heltid (100%).

Vi på Barona erbjuder dig

Ingångslönen för denna tjänst ligger på 27.000:-. Efter 6 månader kommer man att ha möjlighet att förhandla om högre lön, man kommer då även att bli tilldelad 50% övertidsersättning och 1,5 komptimme per arbetat timme efter kl 15:30. På helger ligger kompersättningen på 2,5 timmar.

Vi vill gärna att även du som inte bor i Gällivare ska känna dig manad att söka! Därför erbjuder vi dig hjälp att hitta boende och vi kan även stå för vissa boendekostnader samt andra flyttrelaterade kostnader i samband med anställning hos oss.

Vi erbjuder dig även följande:

– Kollektivavtal
– Pension
– Friskvård
– Dedikerad konsultchef

Om Kunden

David Brown Santasalo är en av världens ledande experter på mekaniska transmissioner. Företaget konstruerar, tillverkar och marknadsför mekanisk transmissions lösningar och service inom många olika industrisegment, bla gruv-, mineral-, energi-, papper- och massaindustrin. Företaget har ca 1000 anställda, 7 tillverkningsenheter och 23 servicecentra placerade över hela världen.

Ansökan

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post men för frågor/information, välkommen att kontakta: Victor Lundberg | Victor Lundberg@barona.se

Välkommen med din ansökan!

Barona är ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Polen, Spanien, Ryssland och Estland. I Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. Vi har över 15 års erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterade och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; Industri; Servicetekniker; Reperationer; Teknik; fält; b körkort;

Antal tjänster

1

Adress

Barona Human Resource Services AB, Klarabergsviadukten 63, 11164 Stockholm

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Barona Human Resource Services AB, Klarabergsviadukten 63, 11164 Stockholm
Senaste dag: 2018-08-01
AMS-ID: 7802631

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.