Servicetekniker Gällivare / Pajala 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com.

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland. Med ca 510 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin – allt under ett tak. Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 3,9 miljarder kr (2017).

Vill du utvecklas i en starkt växande bransch?

Vi söker för omgående anställning på vår anläggning i Gällivare (men kan utgå från Pajala), en driven och engagerad servicetekniker för utförande av servicearbete och reparationer på Volvos entreprenadmaskiner. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett företag där laganda, arbetsglädje och motivation skapar en viktig plattform i det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifter

– Utförande av servicearbete och reparationer på entreprenadmaskiner både på fält och i verkstad. Allt från akuta reparationer och förebyggande underhåll till större reparationer som utförs på plats hos kunden eller på vår anläggning.
– Vara delaktig i utveckling av arbetsuppgifterna och verksamheten
– Kvalitetssäkra ’egen kontroll’ på utförda arbeten (vi arbetar enligt LEAN och kvalitetssäkrar våra arbeten).

Kravprofil

– Erfarenhet från fordonsbranschen, gärna entreprenadmaskiner eller tunga fordon
– Erfarenhet av el, teknik och hydraulik
– Strukturerad, disciplinerad, effektiv och serviceinriktad samt har ett förtroendeingivande uppträdande då kunden står i fokus
– Kunskaper i PC för dokumentation samt innehar körkort

Utvecklingsmöjligheter

Vi erbjuder vidareutbildning.

För mer information om tjänsten:
Platschef David Nilsson, 010-556 01 20
Fackombud Metall Tomas Welander, 010-556 28 56

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande. Ansöker gör du via länken senast den 15 december 2018 .

Antal tjänster

1

Adress

Lantmännen Swecon Anläggningsmaskiner AB, Box 55, 63102 Eskilstuna

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Lantmännen Swecon Anläggningsmaskiner AB, Box 55, 63102 Eskilstuna
Senaste dag: 2018-12-15
AMS-ID: 8040259

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.