Servicetekniker – Gällivare 26 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Våra maskiner är några av branschens mest moderna och används idag i de största infrastrukturprojekten i vårt lands historia. Vi är stolta över våra maskiner och nu söker vi dig som vill hjälpa oss att ta hand om dem. Sök jobbet som servicetekniker hos oss på Epiroc.

Uppdragsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som servicetekniker på våra underjordsmaskiner såsom gruvtruckar och lastare kommer att bestå av förebyggande underhåll enligt våra serviceavtal, besiktningar samt akuta reparationer och felsökningar. Allt med kundens bästa i fokus. Arbetstiden är skiftgång.

Vem söker vi?

Vi söker dig som gärna har erfarenhet av liknande arbete. För att lyckas bra i rollen bör du vara en positiv och ordningsam person med god initiativförmåga. Då vi representerar Epiroc gentemot kund är vårt främsta uppdrag att hålla en hög servicenivå, därför söker vi dig som är driven och engagerad. Du har en god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera med kunder, leverantörer och kollegor. Du har en teknisk grundutbildning, goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska. B-körkort, som lägst, är ett krav. I rollen som servicetekniker behöver du också ha kunskaper inom el, hydraulik, mekanik.

Att arbeta på Epiroc

Hos oss blir du en del av en internationell koncern vilket innebär stora utvecklingsmöjligheter. Som anställd får du ta del av en rad olika förmåner som Rikskortet, friskvårdsbidrag, förstärkt föräldrapenning och möjlighet att teckna förmånliga försäkringar för dig och din familj. Vi har också ett omfattande internt utbildningsprogram.

Lokalisering

Tjänsten är lokaliserad under jord i gruvan i Malmberget varför vi också tror att du bor i området. Du kommer att rapportera till vår regionala servicechef på orten.

Övrigt

Sista ansökningsdag är den 30 september, vi kommer att bearbeta ansökningarna löpande under rekryteringsprocessen så skicka in din ansökan redan idag.

Vi ser fram mot din ansökan!

Rekryterande chef

Daniel Karvonen, Regional servicechef, tel: 072-1427576.

Atlas Copco Gruv- och bergbrytning byter namn till Epiroc!
Vi blev Epiroc från och med 1 januari 2018, men vårt 140-åriga arv från Atlas Copco kommer att förvaltas med lika delar stolthet och noggrannhet. Kunskapen, innovationskraften och fokuseringen på att lösa våra kunders problem fortsätter att vara hjärtat i vår verksamhet. Vad som däremot kommer att vara annorlunda är hur vi, som ett nytt och ännu mer fokuserat bolag, kan koncentrera oss helhjärtat på att leverera de lösningar du behöver för att lyckas idag och teknologin för att leda utvecklingen imorgon. Vill du veta mer om Epiroc, kan du besöka www.epiroc2018.se (http://www.epiroc2018.se/)eller ringa vår kundtjänst på 020-78 44 55

Antal tjänster

1

Adress

Epiroc Sweden AB, Sjöbodavägen 9, 14553 Norsborg

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Epiroc Sweden AB, Sjöbodavägen 9, 14553 Norsborg
Senaste dag: 2019-02-24
AMS-ID: 7918336

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.