Servicetekniker / ingenjör inom drivsystemsprodukter till ABB i Kiruna 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om företaget

ABB är pionjär med banbrytande teknik inom elektrifieringsprodukter, robotar och drivsystem, industriell automation och kraftnät. Vi betjänar kunder inom energi, industri samt transport och infrastruktur i hela världen. Med över 130 år av innovation skapar ABB idag framtiden inom industriell digitalisering med två tydliga värdeerbjudanden: att transportera elektricitet från kraftverk till eluttag samt att automatisera industrier från naturresurser till färdiga produkter. Som huvudpartner till Formel E, den helt eldrivna internationella motorsportklassen hos FIA, tänjer ABB på gränserna för e-mobilitet för att bidra till en hållbar framtid. ABB verkar i över 100 länder och har ungefär 135 000 medarbetare. www.abb.com

Är du en initiativrik person som tycker lika mycket om att bygga relationer som att satsa på din egen vidareutveckling? Vill du ha ett omväxlande arbete där du både får jobba självständigt och i team? Då kan din nya plats vara här hos oss på ABB i Kiruna där vi nu söker nya medarbetare. Inom Drivsystemservice har vi en marknadsledande tjänsteportfölj och en stor installerad bas i hela Norrland. Vi har de senaste åren haft en positiv orderingång en trend som vi har som mål att förstärka ytterligare.

Dina arbetsuppgifter

Du har en omväxlande roll i ett team där vi erbjuder fasta avtalsåtaganden, vilket innebär kvalificerad service med underhåll, idrifttagning och uppgraderingar i våra kunders anläggningar. Här får du även utföra förebyggande mätningar och analysera data för att kunna erbjuda rätt underhålls åtgärder inom AC och DC-drivsystem, liksom delta i våra projektarbeten. Allt i syfte att säkerställa en hög tillgänglighet och bygga vidare goda relationer med våra kunder. Eftersom vi jobbar nära våra produktbolag kommer du få stora möjligheter att utvecklas inom den senaste tekniken. Som medarbetare inom Drivsystem får man tillgång till ett personligt certifieringsprogram. Då vi är ett globalt företag finns även chansen att jobba och utvecklas utomlands.

Din profil

Din sociala kompetens i teamet, drivkraft att ständigt vilja utvecklas och lösa våra kunders behov har en avgörande betydelse för att lyckas inom detta jobb. Du har gymnasial utbildning högskoleingenjör eller motsvarande inom Kraftelektronik eller Automation. Vi förutsätter en grundläggande el-utbildning samt något års yrkeserfarenhet. Du har god datorvana där du behärskar MS Office och kan hantera dator för analyser och rapportskrivning. Då du kommer arbeta för ett globalt företag behöver du kunna röra dig ledigt i tal och skrift på svenska likväl som på engelska.
Det är meriterande om du har installationserfarenhet, god kompetens inom styr- och regler samt elkraftkompetens. Du har ett ytterligare plus om du arbetat ett hos installationsföretag som jobbar direkt mot process gruv- och pappersindustri, energibolag eller likande.

Låter detta intressant?

Välkommen med din ansökan! Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 16 maj. Din ansökan skall innehålla CV samt ett personligt brev. I det personliga brevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna tjänst.

Rekryterande chef Mats Lindberg, +46 (0)70-328 30 11 svarar gärna på dina frågor. Fackliga representanter: Sveriges ingenjörer: Magnus Persson +46(0)21-343 343. Unionen: Hanna Noren +46 (0)21-342 301. Ledarna: Lenny Larsson +46 (0)21-328 547.
Övriga frågor ställs till rekryteringskonsult Andreas Christiansen +46 (0)73 – 351 27 46.

Antal tjänster

1

Adress

Clockwork Umeå AB, Renmarkstorget 10, 90326 Umeå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Clockwork Umeå AB, Renmarkstorget 10, 90326 Umeå
Senaste dag: 2018-05-16
AMS-ID: 7667426

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.