Servicetekniker till Maskincentrum 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Brinner du för teknik, älskar att skruva, lösa problem och är sugen på att resa och dessutom bor i Sundsvall, Gävle, Sandviken, Luleå eller Västerås? Då är det dig vi söker! Vi på Maskincentrum utökar och söker minst fyra nya servicetekniker.

Vem letar vi?

Vi vill hitta minst fyra nya stjärnor som kan lösa alla våra kunders problem. Helst vill vi att du kan allt inom hydraulik, elektronik, el, pneumatik och mekanik. Dessutom vill vi att du kan slå på charmen och göra våra kunder glada när ni ses. För att toppa detta vill vi att du ska kunna resa i Norrland där våra kunder finns så du måste ha körkort för att kunna köra personbil.

Låter allt ovan orimligt att uppnå?? Ta det lugnt, kan du några av de tekniska önskemålen ovan kan vi lära dig resten bara du är rätt person.

För att klara av jobbet måste du ha vissa egenskaper som vi upptäckt är viktiga för att lyckas hos oss. Du måste vara vilja jobba, vara social, lugn och fin i humöret, stresstålig så du klarar av att jobba även om du har en orolig kund bredvid dig, driven då du oftast jobbar ensam och framförallt måste du vara en problemlösare som triggas av utmaningen att lösa allt kunden har problem med (i maskinväg förstås). Vi tar för givet att du förstår och kan göra dig förstådd med det svenska språket. Visst förstår du på beskrivningen ovan att kollegorna du får är toppenbra?

Vilka är vi på Maskincentrum?

Maskincentrum har funnits de senaste 19 åren och är ett lokalägt bolag med huvudkontoret i Örnsköldsvik. Idag finns det 10 stycken servicetekniker i företaget som bor på flera olika orter för att finnas nära våra kunder. Maskincentrum har sedan starten erbjudit service & underhåll av metall-plåt- och träbearbetningsmaskiner och har som affärsidé att vara marknadens mest attraktiva samarbetspartner. Därför strävar vi efter att ha de bästa serviceteknikerna, de bästa metoderna och den effektivaste utrustningen.

Du kan läsa mer om oss och våra systerbolag på www.maskincentrum.se.

Vad erbjuder vi dig om du börjar hos oss?

Du får en provanställning först så du får känna om du gillar att jobba med oss. Vårt mål är att du ska svara ja på den frågan så vi kan erbjuda dig en tillsvidareanställning. Du utgår hemifrån och åker direkt ut till kunderna. Din lön regleras av ett kollektivavtal som bestämmer arbetstider och semestrar mm.

Hur kan jobbet bli ditt?

Låter detta som ett jobb för dig så skickar du ett CV och ett personligt brev där du berättar vad du kan och varför du vill bli en av våra stjärnor. För dessa viktiga rekryteringar har vi valt att arbeta med Adecco. Senast 12 augusti vill vi ha din ansökan.

Du kommer att få göra två tester i samband med att vi väljer ut våra kandidater. Ett personlighetstest och ett kapacitetstest. Du gör båda två hemma på din egen dator/surfplatta. Det är lite krångligt att göra testerna på telefonen.

När alla papper är inskickade och alla tester genomförda börjar vi träffa dom som vi tror har störst möjlighet att bli en av våra framtida stjärnor.

Har du frågor & funderingar?
Du kan ringa mig Annica Wiberg på 070–28 28 414 så ska jag försöka räta ut dina frågetecken. Nu när det är sommar kanske jag inte vaktar min telefon hela tiden. Men skicka ett SMS så ringer jag upp så fort jag har möjlighet eller så skickar du ett mail till annica.johnsson@adecco.se med din fundering.

Är det krångligt att skicka ansökan ringer du Adeccos Kandidatsupport på telefon 08- 598 980 10 eller skicka dem ett mail på kandidatsupport@adecco.se. De jobbar alla dagar hela sommaren.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Servicetekniker, Maskincentrum, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Sandviken, Luleå, Västerås, teknik, hydraulik, mekanik, tekniker, pneumatik, elektronik, resande, fälttekniker, reparatör, maskinbearbetning

Antal tjänster

4

Adress

Adecco Sweden AB, Hamngatan 15 A, 89133 ÖRNSKÖLDSVIK

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 4
Län/Ort:
Adress: Adecco Sweden AB, Hamngatan 15 A, 89133 ÖRNSKÖLDSVIK
Senaste dag: 2018-08-08
AMS-ID: 7805141

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.