Sjuksköterska 21 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

I Pajala kombineras storslagen natur med en unik drivkraft. Här finns ett positivt företagsklimat samt fantastisk skola och förskola. I Pajala lever vi enligt devisen ”Med driv, kreativitet och trygghet skapar vi tillsammans möjligheternas kommun!”

Vi söker dig som brinner för att jobba med kommunalsjukvård i glesbygd. Du ingår i vår trevliga HSL-grupp och jobbar i team både på särskilda boenden och i hemsjukvården. Jobbet är självständigt och mycket varierande.

Arbetsuppgifter:
Tjänstgöring kvällar, nätter och helger i hela Pajala kommun. Stationering i Pajala centralort.

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska. Meriterande är distriktssköterskeutbildning eller påbyggnadsutbildning inom geriatrik / gerontologi, öppen hälso- och sjukvård och eller psykiatri. Goda kunskaper i svenska är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Deltid: 85 %

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta. Annons och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se

Provanställning kan komma att tillämpas.

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Antal tjänster

1

Adress

Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Pajala kommun, Personal- och löneenheten, 98485 PAJALA
Senaste dag: 2018-11-23
AMS-ID: 7940849

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.