Sjuksköterska Hortlaxgården 8 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Äldreomsorgen arbetar med service och omvårdnad för personer som är över 65 år och som behöver stöd i det dagliga livet på grund av sjukdom, funktionsnedsättning och/eller ålder. Ambitionen är att hjälpa individen att leva ett självständigt liv och erbjuda avlastning och hjälp när det inte är möjligt. Vi har nu behov av en ny sjuksköterska till vår arbetsgrupp på Hortlaxgården.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på kommunens vård- och omsorgsboenden har du den högsta medicinska kompetensen i verksamheten och du ansvarar för hälso- och sjukvård. På Hortlaxgården skulle du ingå i en arbetsgrupp på fyra sjuksköterskor. Här har du ett självständigt arbete där våra omsorgstagare/gäster står i centrum utifrån den omvårdnad de behöver. I arbetsuppgifterna ingår även att ge stöd och handledning till omvårdnadspersonal och studenter.

Kvalifikationer

Du behöver vara legitimerad sjuksköterska, gärna med inriktning mot geriatrik. Tidigare erfarenhet av arbete inom äldreomsorg kan vara meriterande. Eftersom arbetet innebär kontakter med äldre, anhöriga och personal ställer det stora krav på att du har ett gott bemötande, är flexibel och har en väl utvecklad planerings- och samarbetsförmåga. Vi söker dig som vill arbeta salutogent, ser möjligheter och lösningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. För tjänsten krävs B-körkort.

Övrigt

Tillsvidareanställning, heltid. Vi arbetar enligt Hel/del-modellen vilket innebär anställning på heltid med möjlighet att arbeta deltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan via www.pitea.se/ledigajobb senast 2018-04-02.

Vi avsäger oss vänligen men bestämt kontakter/erbjudanden från externa aktörer.

Antal tjänster

1

Adress

Piteå Kommun, Svartuddsvägen 1, 94185 Piteå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Piteå Kommun, Svartuddsvägen 1, 94185 Piteå
Senaste dag: 2018-04-02
AMS-ID: 7614267

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.