Sjuksköterska natt 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Arbetsplats:
Referensnummer: 195932

Om arbetsplatsen

Avdelning 3 A ingår i närsjukvårdens specialiserade palliativa vård och är en viktig del Piteå närsjukvårdsområdets palliativa vård
Avdelningen har totalt 19 vårdplatser, 8 platser är trygghetplatser för patienter anslutna till den palliativa verksamheten.
Vi bygger upp grunderna för en diplomerad palliativ vård och vi undrar om du vill vara med och bidra. Vår verksamhet genomsyras av det etiska samtalet, dialog och förbättringsvilja
Vi söker dig som är lagspelare och  som jobbar för laget eftersom teamarbete är en viktig hörnsten i palliativ vård. Vi erbjuder dig kvalitetssäkrad introduktion och du får en egen kompetensutvecklingsplan.
Vi lägger stor vikt vid att du ska trivas och utvecklas på arbetsplatsen.

Arbetsuppgifter

Internmedicinsk och palliativ omvårdnad. På avdelningen arbetar vi i team med undersköterskor, läkare, arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kurator, dietist och sjukhuskyrkan.
Vi anser att teamarbete är en förutsättning för att kunna möta patient och närståendes behov. Som sjuksköterska på natten har du ansvar för att planera och genomföra omvårdnadshandlingar utifrån det unika hos varje patient för att stödja, lindra och behandla. Du kommer att möta närstående och patient i en viktig livssituation och arbetet är omväxlande och innehåller avancerad medicinsk teknik.

Din bakgrund

Legitimerad sjuksköterska

Anställningsfakta

Tillsvidare.
77%- 100% Vi har en hel deltidsmodell vilket innebär en möjlighet att periodvis kunna söka ner i tjänstgöringsgrad om önskemål finns.
Natt 21:00-07:00
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vill du veta mer?

Enhetschef, Eva Strömbäck-Goldkuhl, 0911-75138, eva.stromback-goldkuhl@norrbotten.se

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare

Vårdförbundet, Ann Britt Landberg alternativt Amanda Linerudt, 0911-75005, ann-britt.landberg@norrbotten.se, amanda.linerudt@norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2018-05-31

Antal tjänster

1

Adress

Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Norrbotten, Robertsviksgatan 7, 97189 Luleå
Senaste dag: 2018-05-31
AMS-ID: 7719025

Flera detaljer finns på ams.se.

Eljester Jobb

Eljester Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla jobb@eljester.se och berätta mer.